27 timmar hem..

Äsch får bli en liten uppdatering ändå. Sitter just nu på flygplatsen här i Auckland och ska gå på planet om ca 2 timmar.. Sen är det 17 timmar (!!) till Dubai där vi mellanlandar. Det måste ju vara en utav dom längsta flygen någonsin? Tror inte det finns flyg som är länge än så.. Kan ju ha fel, men hörde det någonstans.. Har iaf hämtat ut min fina väska nu, känns kul att få åka hem med en liten presentent till mig själv 🙂 Var på väg att köpa en parfym samt lite presenter hem också här på taxfree’n men personalen verkade så himla osäkra på om det var ok att ta med mig parfymer och flaskor vidare på nästa flyg. Borde ju vara OK, det är nämligen Emirates hela vägen? Men då dom lät så osäkra sket jag i det. Tänkte köpa en parfym from Tom Ford, den kostar dock över 1000 kr och vill helst inte förlora den i någon säkerhetskontroll.. Så köper den i Dubai istället om jag hinner 🙂

Just nu sitter jag och dricker en stor cider, ska köpa lite tidningar och gottis som jag kan ha med på planet. Ska dock försöka jobba så mycket som möjligt. Vi har ju filmat medan vi har varit här, så förhoppningsvis kan jag göra 2 eller 3 videos utav det, får se vad som blir bäst. Sen vill jag gärna skriva på boken, blev ingenting på vägen hit. Lyckades alltså sova i stort sätt hela vägen hit! Vet inte hur jag lyckades med det haha men det är ju verkligen det ultimata när man reser så långt som vi gör nu.

Ska faktiskt bli skönt att få komma hem, saknar både Chloé och Zacco väldigt mycket. Sen känns det som vi är väldigt klara med Nya Zeeland. Auckland var ju inte sådär jättekul, men nu vet vi det 🙂 Vill gärna uppleva olika städer för att se vilka som jag dras till. Att googla och se att någon skriver ”jag tycker inte Auckland är roligt” säger mig inte så mycket. Jag vill uppleva så mycket som möjligt själv. Sen är det svårt att veta i förväg, vi bokade resan för över ett halvår sedan. Men Queenstown åker jag gärna tillbaka till igen, var så himla vackert där!

Men vi hörs imorgon hörrni, som sagt kommer vi vara på resande fot ett tag nu så kommer inte kunna blogga förens imorgon.

Haha blev störd mitt under min lilla fotografering 😉 En rolig kvinna som jobbar på flygplatsen ville visst vara med!

Tog en ny bild utan okända kvinnan, men den bilden var kanske roligare? Men det jag ville med bilden var ju såklart att visa upp min fina LV påse! 😉 

Min nya parfym som doftar MAGISKT! Faktiskt min vän Viktor som fick upp min ögon för den. Han har den och han doftar ljuvligt i den. Den känns lixom mystisk och lyxig.. Den är alltså unisex 🙂

Tänkte köpa den här parfymen för flaskan var så fin haha! Såg den på Dashas instagram för ett tag sedan. Dock tyckte jag inte doften var så tilltalande, så kändes dumt att köpa den bara för flaskans skull.

Även den här parfymen var ju magisk vacker 🙂 Men samma här, doften tillagade mig inte så mycket tyvärr.

Posted in: PICTURES

You might also like

Sponsored - Icon Mirror Caroline Roxy - Summer's here Caroline Roxy - Fresh face Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *