Världens dyraste glass!

Hej på er!

Tyvärr har det dåliga vädret hållt i sig även idag så det har slutat med en massa mat istället för att ligga på beachen haha 😉 Men det är inte fy skam det heller, så kul att testa nya saker att äta. Vi gick bland annat förbi ett glasställe som heter Giapo. Vi fick förbi där här om dagen och det var världens längsta kö in, så vi var tvungna att googla upp var det var för ställe och dom ska visst ha väldigt goda glassar. Så idag tog vi en varsin och självklart tog vi ”couple goals” glassen med hjärtan 😉 Dock blev det svindyrt, ca 400 kr per glass haha! Vi förstod inte riktigt hur det kunde bli så mycket för lite glass, men skitsamma.. Vi orkade inte fundera mer på det så vi åt upp glassarna istället. Dom var dock inte sådär superdupergoda som dom borde vara för det priset. MEN det var roligt att testa något nytt 🙂

Sen blev det faktiskt lite sol och uppehåll vid 4-tiden så vi drog tillbaka till huset och solade någon timme eller 2 vid poolen innan det var dags för middag. Så vi alla klädde på oss och åkte till ett ställe ca 10 minuter från oss som heter Little Jimmy. Där var maten supergod, dock råkade jag spilla ut mitt vin + ta sönder glaset så fick dricksa massor! Kände mig så dum att det första jag gör är att ta sönder deras grejer hehe.. Råkade ju även hälla ut vinet över Andreas brors Hampus ben. Stackare! Man ska nog helst sitta långt ifrån mig vid ett matbord för att känna sig säker haha..

Aja så har dagen sett ut iaf 🙂 Imorgon ska det iaf bli fint väder verkar det som *peppar peppar* så vi ska ta och åka till en liten ö. Som jag skrev igår så är Auckland inget vidare. Finns lixom inte så mycket att göra här, men jag är glad vi är här och jag får uppleva det själv. Alla platser i världen kan inte passa alla.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *