Vi blev riktigt besvikna!

Hej!

Idag har det tyvärr varit ganska dåligt väder.. Det står på väder-appen att det sa vara dåligt tills vi åker hem nu, hoppas verkligen dom har fel! Men vi har ju haft väldigt tur med vädret hittills iaf om man ska se det positivt 🙂 Men med tanke på vädret idag, så åkte vi in till city idag för att spana lite. Dock blev vi alla väldigt besvikna över staden, var inte alls mycket att se eller att göra.. Stor skillnad från Melbourne i Australien, där var det massa häftiga gator med roliga butiker och restauranger. Här var det väldigt dåligt och tråkigt utbud.. Så det blev mesta att vi gick runt och tog fikapauser haha.. Men det är ju trevligt det med såklart 😉

Hade på mig mina nya favoritbyxor idag, alltså dom är så härliga att gå i för benen fladdrar så härligt i vinden. Spontanköpte dom hos BikBok för någon månad sedan och packade ner dom just in case. Provade dom inte ens innan, men dom satt ju som ett smäck! Snygg rumpa fick jag i denna också, så dom här är officiellt mina nya favoritbyxor 🙂 Ni kommer alltså få se mig i dom flera gånger hehe..

Klockan är 10 på vällen här, vi har precis avslutat en middag här i huset och nu blir det filmmys. Vi hoppas alla på bättre väder imorgon så vi kan besöka en härlig ö som ligger ca 2 timmar ifrån city med båt. Kan ni hjälpa mig och dansa en väderdans eller något?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (26)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *