Svart sand!

Hej på er!

Idag har solen äntligen kommit fram så vi åkte och besökte en strand som låg ca en timme ifrån oss med bil. När vi kom dit såg vi snabbt att sanden inte var den färgen som den brukade vara, utan sanden var SVART! Så himla häftigt! 🙂 Varför sanden är svart beror på vulkaner som har haft utbrott och släppt ut massvis med små partiklar som sedan blir till sand och/eller lera. På bild ser det dock mest skitigt ut haha, men i verkligheten var det väldigt vacker. Speciellt då sanden verkligen glittrade i solen. Tänk er själva, svart sand som skimrar. Nästan som att gå på rymden, så häftigt!

Sen har det blivit lite stop för mat på vägen som vanligt, finns väldigt många organiska restauranger här som serverar nyttig, vegetariansk mat som smakar väldigt bra. Tog idag en avokado-toast, mums! Inte lika god som den jag åt i Queenstown tidigare men god var den 🙂 Sen blev det en timme resa hem igen. Tyvärr blev jag både åksjuk och fick mensvärk, så det var en mindre rolig biltur. Men det gick över såfort jag kom tillbaka in i huset igen.

Lina (Andreas syster) kom på den briljanta iden att köra lite vattengympa i poolen när vi var tillbaka. Delvis för det är kul, men också för att det ska hjälpa mot mensvärk. Det bästa är ju att röra på sig när man har värk, det släpper fortare då. Och mycket riktigt, efter vårt lilla pass mådde jag mycket bättre igen 🙂 Så testa det nästa gång ni har ont, ut och rör på er. Gå på en promenad, jogga eller spring. Eller varför inte köra igenom ett gympass.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (35)
 • Pia

  Stranden såg inte så inbjudande ut på grund av färgen…

 • Rena

  Wow black sand and yummy vegetarian food! Great – I see you had a wonderful day!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Sandra Hamberg

  Åh, påminner om Island <3 dit borde ni åka, Andreas som gillar att upptäcka saker oxh vandra skulle älska Island 😄

 • Josefin

  wow vad häftigt med svart sand!
  Älskar bilden på dig och A, den var verkligen sjukt fin! 😀

 • Diana

  Men shit vad coolt med svart sant!! Kan tänka mig hur vackert det måste ha varit. <3
  Bilden med er två tillsammans var ju jättefin, typ "upp på väggen" snygg. 😀

 • freedrics

  Ser helt overkligt ut! Herregud, dit måste jag åka nästa gång! 🙂

 • QA

  Ser helt magiskt ut! Vill också åka utomlands, Sverige för tillfället med all snö passar inte mig riktigt 😉
  http://nouw.com/quiteanonymously

 • Rebecka

  Har ni varit i Hobbit Town än? Vill gärna se bilder därifrån 😊

 • Bunny

  Jag älskar ALLA dina bilder från denna resan. Det är SÅ kul att få se! Håller med som ovan skrev, bilden på dig och Andreas i vattnet måste upp på väggen, så himla fin!!

 • C

  Jättehärliga bilder, bra variation!😉

 • Anna

  Så härliga bilder. Jag var på ön Santorini för massa år sen, där finns också en strand med helt svart sand. Så fint!

 • sophie

  häftigt med svart sand! Fina bilder 🙂

 • Amelia Lind

  Tycker stranden ser ut som en strand i Sverige haha!!
  Super fina bilder:)

 • Carina

  Din bakdel är verkligen större än ditt huvud…urgh!!

  • anonymabloggen

   hahaha så avundsjuk du är. patetiskt. börja träna din också så blir den större.

  • Filippa

   Men oj Carina, vad svårt det ska vara att tillfredsställa folk i samhället… Antingen har man för liten bakdel och då trycker folk ner en för det och kallar en för t.ex. en planka eller okvinnlig och skulle man ”göra något åt det” så har man helt plötsligt en för stor bakdel och då trycker folk ner en för det så som du gjorde precis i din kommentar. Måste vara extremt jobbigt för Alexandra och alla andra bloggare etc. som ständigt behöver stå ut med denna sjuka kritik om vad det ”normala” är och bli nerklankade på. Alla har ju olika kroppsbyggnader samt styrketränar olika mycket (mycket styrketräning = oftast större bakdel) och sen handlar det ju om hur man poserar också.
   Nu tror jag tyvärr att Alexandra är van vid sådana kommentarer som din eftersom att hon har varit offentlig så pass länge, men det gör det absolut inte det mer ok att skriva sådant. Jag vet att jag inte hade mått bra av att folk säger till mig hur ”fel” jag ser ut hela tiden. Att man aldrig kan passa in i de kroppstyper som folk har för sig är det normala.
   Så jag tycker du ska tänka efter en gång innan du lämnar en sådan kommentar, om vad det ger för konsekvenser hos de som läser kommentaren men speciellt för personen du kommenterar.

   Jag tycker att du är jättevacker Alexandra och Nya Zeeland ser helt otroligt ut!

   • Anonym

    Dock tror jag inte hon har så stor rumpa när hon behöver xs i bikini trosor. Hon gör bara bilden så. Och jag tror Alexandra verkligen inte får tillräckligt med bekräftelse från sin sambo eftersom hon är så desperat och suktar efter den genom dessa bilder.

    • Filippa

     Jag förstår, men sen vet du ju inte alls hur deras förhållande är eller hur hon ser på sig själv. Han kanske är världens gulligaste och ger massor av fina komplimanger men att all denna kritik och hets om hur typ ”fel” hon ser ut, gör att hon kanske inte kan ta till sig sambons komplimanger.

     Om anledningen till att hon poserar så är för att få bekräftelse, tycker du att det då helt plötsligt är okej att kommentera elaka saker om hennes kropp och klanka ner på henne? Det borde ju snarare få dig att tänka att hon kanske tar åt sig av denna ständiga kroppskritik och kanske inte mår så bra av det och då försöka lyfta henne istället för att trycka ner henne.

     Eller så väljer hon helt enkelt att posera så för att hon vill posera så, hon får hon ju själv välja hur hon vill se ut på sina bilder då det är hennes blogg. Men då är det ju fortfarande inte ok att kommentera elaka saker om hennes poserande.

     • Anonym

      Tycker inte att man ska trycka ner någons kropp men jag tycker absolut inte att man ska uppmuntra till kissies beteende heller. Att man ska söka bekräftelse från andra 24/7 samt ändra sina bilder och kropp så mycket det går föar att sälja in sig hos andra. Det är så tragiskt att se.

    • Bunny

     Vad man har för storlek på kläder avgör ju inte alls om ens rumpa är för stor eller för liten? Beror ju helt enkelt på vad för plagg och i vilket material. Jeezus.

  • Victoria

   Hmmm, hur skulle en människa se ut om huvudet var större än bakdelen?!

   • Denice Gustavsson

    Haha ja det hade ju sätt väldigt konstigt ut 😂😂. Jävligt korkad kommentar av personen faktiskt. Jag kan bara instämma i att man ska se ut som man vill. Och jag tror att Alexandra får SÅ mycket komplimanger och uppskattning av Andreas och de gör att hon känner sig ännu mer stolt över sig och sin kropp och inte behöver bry sig om dom som måste trycka ner andra för att lyfta sig själva. Toppen rolig blogg att följa med mycket variation och mycket fina bilder 😊.

 • Joanna

  Sa snyga solglassogon!!! Ar dom fran Gucci? Ha en fin dag, Alexandra!

 • Ana

  Man kan lika gärna ta en tablett mot smärta. Det hjälper snabbare, gillar inte att träna när magen värker 😛

  Fina bilder på er 😀 :*

 • Paula Smilee

  Vilka härliga bilder och vilken cool sand ! 🙂

 • Wow

  Wow säger jag bara. Vilka bilder och vilken kropp du har kvinna! Orkar inte scrolla bland kommentarerna men där är säkert massa avundsjukt skitsnack. Men du är GRYMT SNYGG VACKER KVINNLIG!!! ÄLskar bilden på dig och Andreas på ”spegelvattnet”. Kram

 • Sara

  Hej Kissie!
  Så himla avis på alla vackra naturupplevelser ni har!! Måste bara påpeka en liten sak, organisk = levande materia. Tror du letar efter den svenska översättningen av organic, vilken är ekologiskt 🙂 ex organic cotton = ekologisk bomull.
  Kram!

 • Enna

  Wow vad häftigt med den svarta sanden! Bilderna blev ju ännu bättre så😍🖤

 • Nicol

  Så sjukt fina bilder! Magnifik miljö.
  Vad är det för filter på bilderna ( den bilden på dig i bikini så jäkla fin)
  Kram

 • johanna

  wow det ser så härligt och häftigt ut, Nya Zeeland ser magiskt ut! 🙂

 • Emmy Laursen- www.emmylaursen.se

  Coolt med svart sand! Verkar som att ni har en bra resa 🙂

 • Cicci

  Åh så fina bilder! Vilken kamera använder du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *