Jag förstår om ni kanske inte tänker lika mycket på vårkläder som jag då jag befinner mig i ett varmare land. MEN det är ju den första Februari nu, jag brukar säga att mars är vår. Även om det är snö, det struntar jag fullständigt i det är en vårmånad enligt mig haha. Minns så väl bilderna vi hade i kadern i skolan när jag var liten, och på mars-bilden var det gröna växter som växte fram och solen lyste. Det sitter lixom kvar hos mig 🙂

Såhär kommer jag iaf vara klädd. Min nya LV kommer ju troligtvis få hänga med en hel del, vill matcha den med ljusa eller vita jeans. Lackbyxor med en snygg stickad tröja med cleana linjer vore riktigt snyggt.. Hur tänker ni inför våren? Eller tar ni det som det kommer bara? 

– Enkla, cleana naglar. 
– Jeans i alla olika former och färger.
– Skapa kontraster med olika material.
– Lika mycket som det är snyggt med cleana färger vill jag ha mycket starka färger också 😉
– Gubbkepan hänger med mig även in i vår. Älskar den!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *