Hello, nu är jag tillbaka här på bloggen! 🙂

Idag har det det varit sista dagen här i Queens Town, jag tycker det känns lagomt att vi nu ska dra vidare till Auckland. Vi tänkte först om vi skulle stanna kvar här längre men nu med facit i hand så räckte en vecka gott och väl. Idag har vi testat på speed boat, alltså en sån båt som åker svinfort och snurrar och har sig. Vi har filmat allt så det kommer upp i ena vloggen här ifrån. Tror dom tog några bilder också, ska kolla igenom minnesstickan som vi fick med oss.. Dom ville egentligen ta betalt för videon + bilderna men vi var inte blyga med att berätta att deras material kommer upp på mina sociala medier, då fick vi allting gratis + några gratis t-shirts haha! Vi betalade dock för själva resan som dom andra..

Sen har vi solat också, ätit mat och kört en runda escape room när det började regna här. Har varit fantastiskt väder tills idag då det regnade ca en timme, men som sagt lyckades vi ha kul ändå. Sen har det blivit en hel del fika och nu ska vi packa väskorna samt städa undan efter oss så vi kan lämna denna villa för denna gång.

Såhär ser huset ut som vi ska bo i från och med imorgon. Jag insisterade att detta hus skulle ha pool, och så fick det äntligen bli så jag är glad och nöjd 😉 Om jag hade fått bestämma så hade jag väl legat vid poolen som en strandad val hela veckan och må gott. Jag är ett riktigt pro på att chilla när jag har semester 😉 Dom andra gillar att göra saker och inte vara i huset så mycket så dom prioriterar nog inte pool och hus på samma vis som jag gör, vilket är helt förståligt! Vi alla är ju ute efter olika saker när vi är ute och reser.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *