Idag kom domen

Ingen kan ha missat att domen kom idag va? Jag kommer gå mer in på det senare så får ni höra mina tankar kring det. Men till er bloggare som undrar hur ni ska markera, nu vet vi äntligen det! 🙂 ”Blogginlägg 2” friades alltså och ansågs vara tillräckligt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (31)
 • Camilla

  Vad skönt, det kändes ju lite småaktigt tycker jag att du ens har behövat gå igenom allt detta för att visa att du inte gjort något fel. Grattis! ☺️

 • Ella

  Varför skriver ni grattis?
  Hon har ju FÄLLTS av Tingsrätten! 😂😂😂

 • anonymabloggen

  bra!
  förlåt vill inte sno uppmärksamheten här…men tjejer vad tycker ni om strippklubbar och så. har killproblem help me

  • Lisa

   Strippklubb är ”lätta”/snabba pengar precis som prostitution dom säljer sin kropp för pengar. Om din kille går på strippklubb och du inte är med och ogillar det är det fel han ska respektera det. Om ni tycker om gå på strippklubb tsm är det inget fel. Prata om det? Jag gillar inte strippklubb men är inte emot det. Vad tycker du själv ?

 • Pia Widlund

  Bra att veta vad som gäller. Nu kan du jobba vidare! Ha en bra semester!

 • Emilia

  Varför skriver ni grattis? Det var ett av tre inlägg som inte var felaktigt, de två andra var inte markerade som reklam och därför fälldes hon. Inget att gratulera för.

 • anonymabloggen

  herreguuud fattade inte att du blev fälld. va? haha… nej va tråkigt

 • Bea

  Jag beklagar! Fan vad trist.. och onödigt. 😕

 • Liss

  Bra att du fälldes tycker jag! Bra markering om det fusk som försiggår i blogg världen

  • Camilla

   Varför är det bra? Samtliga 3 inlägg har markerats av Alexandra som reklam eller samarbeten. Jag tycker det är störtlöjligt att döma henne i domstol. Många är plötsligt lättade över att det finns tydliga riktlinjer att följa i sociala media efter domen. Men Alexandra skulle tydligen ha vetat glasklart och förtjänat en dom för att hon skrivit i botten av ett inlägg istället för toppen och markert samarbete med en hashtag 1 gång. Det har uppstått problem och förvirring kring dessa ”nya” marknadsföringssätt ja och det är inte enklare för influencers själva som tydligt försöker sen senaste riktlinjerna om att inläggen måste markeras som reklam eller samarbeten och GÖR det. Varför kunde man inte bara lagstadga TYDLIGA riktlinjer istället för att göra ett exempel av ”Kissie” som HAR märkt inläggen men tydligen inte tillräckligt tydligt för domstolen. För mig är det glasklara markeringar hon gjort. Tror du verkligen att hon medvetet har försökt ”fuska”? På vilket sätt har hon fuskat och tjänat på detta fusk? Varför inte ta upp helt omärkta reklaminlägg i en domstol istället? Om alla ska märka på ett speciellt sätt på ett speciellt ställe i inlägget, lagstadga det då och låt de som bryter mot det från den dag lagen börjar gälla att böta om det bryts. Men nej vi ska lyfta upp någon som märkt sin reklam som reklam med tidningsrubriker så hela Sverige tror nonchalant att hon är en fuskare som bara tjänar pengar på att luras.

 • Jörgen

  100.000 kr i böter…. suger fett ska du överklaga? Hoppas att du får rådgivning hur du ska göra.
  mvh. Jörgen

  • Camilla

   Hon har ju advokter, självklart rådgiver dom. Och det ska överklagas, ja, vilket man gör med hjälp av advokat oavsett så hon får hjälp.

   • Celina

    Camilla är du Kissie’s advokat kanske? Så som du försvarar henne 😂
    Du är helt brun runt nosen, hjärtat!

    • Jos

     Blä vad är det för kommentar Celina 🤢 Hon behöver endast betala pengarna om hon bryter mot reglerna i framtiden. Håller helt med Camilla om att det varit jäkligt orättvist att dra Kissie för domstol när det handlar om att statuera exempel.

 • Anna

  100 000 kr är som 100 kr för Kisse så det lär inte bli någon svår sits. Man lär så länge man lever. Right.

 • Anna

  Många Youtubes bryter mot reglerna med. Endel spelar viss musik i video som inte är tilllåtet mm.
  Mycket som borde anmälas.
  Bögar som färgar håret blont så de ska se ut som fjortisar så att småpojkar ska gilla dem osv…det borde med vara olagligt! 🙂

 • Jos

  Vet inte om du läser detta Alexandra men vill bara säga att jag tycker du skött allt detta med rättegången då himla bra och beundransvärt. Jag ser upp till hur stark du är som tagit dig upp från motgångar och den stämpel du haft sen tidigare (provokativa tiden). Nu har du tagit dig igenom detta också, och i mina ögon har du bara växt. Även om det känns tungt så finns det många därute som inspireras av hur du går vidare trots motgångar – du gör skillnad. Du ska vara stolt över dig själv och den utveckling du gjort!! Kram

 • Madde

  Någon mer som uppmärksammat att det står 31 januari 2017 över rubriken? Lätt att ta fel år så här i början men tyckte det va komiskt i något som är ganska allvarligt

 • anna

  Rätt åt henne!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *