Kvällsträning

Blev nyss lite kvällsträning för oss (runt 21:00), är ju medveten om att det är förmiddag hos er när detta inlägg publiceras så det blir ju lite knasigt men så blir det när man befinner sig på andra sidan jordklotet. Ja, vi bestämde oss iaf för att röra på oss lite så vi gick ut på en löprunda. Men fyfan vad jobbigt och svettigt det var.. Dom höga backarna kombinerat med att det var 25 grader (ja så varmt!!) och den fuktiga luften.. Trodde nästan jag skulle tappa andan där ett tag. Men vi båda överlevde och vi lyckades även göra lite övningar på trappan utanför vårt hus 🙂 Duktiga vi är!

Vi har testat på ett gym här tidigare under veckan och det var helt OK. Det är faktiskt Andreas som påminner mig om att packa ner träningskläderna när vi ska resa iväg. Inte för att sätta någon träningshets på mig utan för att han själv vill vara aktiv, och han vet att jag också vill det så det blir perfekt att vi båda pushar varandra 🙂 Sen känns det ju alltid så himla skönt efter.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *