Måndag och grejer 😉 Ja det märks ju inte av för mig direkt när jag är här i Nya Zeeland på semester, men försöker ta tag i jobb och mail så gott som det går så jag inte hamnar allt för mycket efter. Hoppas i har det bra hemma i Sverige, har snön försvunnit än? Ser lite ut som det när jag kikar runt på instagram 🙂

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, eller ja egentligen inte vi har åkt runt och tittat på saker, ätit god mat samt badat och solat på en härlig strand en bit bort. Men tiden lixom flög iväg och plötsligt skulle vi åka hem igen och jag hade knappt tagit några foton! Typiskt 🙁 Men så blir det ibland. Ganska skönt att inte springa runt som en galen turist och fota exakt allt för en gångs skull haha.. Men får ta igen det imorgon.

Istället bjuder jag på ”bilder som aldrig publicerades” 🙂 Var ett tag sedan nu va? Hope you like it! 😉

Andreas fick nog av alla ”couple goals-bilder” och slängde iväg mig HAHA!

Kände mig fashion i Viktors mössa.

Viktor ville inte vara sämre han, VOUGE! 

CAMEL TOEEE

Blir sminkad för glossybox kampanjen.. Schnygg…

Andreas ser glad ut.

Kallar denna pose för fågeln.

Såhär ser det ut när vi fotar, Andreas tvingas ner på marken så han fotar UNDERIFRÅN! Ser längre ut då..

Hittade en snygg hatt i Melbourne.

”Ta en bild på mig då” 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *