Omgiven av idioter

Idag har vi haft en lugn dag, vi var helt slut efter gårdagen så vi tog en promenad ner till staden bara och tog dagen som den kom lite. Började med att vi tog en lunch på restaurangen Pier och njöt av solen och varandras sällskap. Jag åt en sjukt smarrig avokado brushetta med ägg på, den ska jag försöka göra hemma sen! 🙂 Andreas tog en stek salad som också var riktgt god. Faktiskt all mat som vi har ätit här har varit väldigt gott! Känns som att dom har väldigt hög standard här.

Sen promenerade vi runt lite, jag behövde köpa tamponger och en ögonbrynspenna. Känner att jag inte längre får till brynen, dom blir för tjocka så tror en penna kan göra knepet. Det använde jag förut mycket. Sen la vi oss i parken vid vattnet och bara solade och tog det lugnt. Jag började läsa på boken Omgiven av idioter, hoppas på att få mycket mer förståelse för olika typer av människor. Tror vi alla kan behöva en extra dos av det faktiskt.. Sen blev det inte så mycket mer, vi tänkte testa åka speed boat men dom hade stängt när vi kom på det så vi köpte lite godis och promenerade hem istället 🙂

Nu blir det grillning, duscha och sen spela lite sällskapsspel. Hur mysigt? Vi ska köra efterklok, tror dock jag kommer förlora rejält hehe…

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *