Mina nya kompisar

Hej!

Gud vad jag är trött nu.. Klockan är 20 över 12 på natten och vi har kört över 60 mil idag! Vi har varit på en liten utflykt och det tog så sjukt lång tid. Men nu är vi äntligen hemma igen och jag ska blogga snabbt innan jag går och lägga mig 🙂 Hade ju helst velat sova direkt men känns inte ok att lämna bloggen helt tom. Vet ju att ni vill läsa om resan och granska mina bilder från topp till tå! Eller hur? 😉

Jag ser era kommentarer, svarar dock endast på frågor och snälla kommentarer. Strutar i påhopp och nättroll. Så vill ni veta något får ni fråga snällt, OK?

Fick nya kompisar idag, eller ja tills den ena spottade på mig haha… Vi såg några alpackor på vägen och stannade för att mata dom lite. Ja det var ju snällt av oss, men vad fick jag för det? Jo en fet loska rakt på handen!! Otacksamma djur haha.. Men jag lyckades få till en bild iaf när jag mutar med lite mat i handen 😉 Vad gör man inte för sociala medier?

Ps. Trodde det var lamor först, men det var det ju inte. Ser dock inte skillnaden på dom.. Gör ni?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)
 • Rena

  Wow, so super cute!
  With love from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Anna

  Jag tror att laman är ganska mycket större! Men jag är inte säker 😁

 • Edda

  Är det inte sånna som spottar, eller? Fin du är, älskar din outfit :*

 • Sandra

  Spydig som vanligt är du Kissie. Du verkar ju som en ”mogen” kvinna. Du o Andreas passar perfekt ihop och du har blivit värre sen du blev ihop med honom.
  Granska dina bilder från topp till tå behöver vi inte för du visar dig gärna nästan naken jämt och det har vi sett miljoner ggr nu.
  Eller ditt plastikopererade ansikte.
  Tror många inte vill granska dig.
  Du syns rejält ändå.

 • Sofia

  Som vanligt så snygg du e 🙂 skit i haters de måste jo finnas de med annars blir de ganska enformig 😋

 • Anna

  Sanningen svider för ”Kissie fansen”.
  Innan när hon inte hade Andreas var hon inte alls lika spydig eller visade upp sig naken så mycket som hon gör nu.
  Hon var väl låg innan och lägre självförtroende. Tyvärr har det inte lätt till det bättre utan sämre. Hon vet även om att hon inte är ekonomiskt beroende längre av bloggen så hon kan göra och säga vad hon vill mer nu utan att bry sig om hon tappar läsare.

  • Jag

   Du vet om att ingen bryr sig om dina tragiska kommentarer? Jag tycker synd om dig. Avundsjuka har aldrig lyst starkare. Hoppas du mår bättre snart och att du nån gång också blir nöjd med sitt liv. För du verkar verkligen inte må bra, stackarn. JUST JA. Glömde säga, för du fattade kanske inte det, men det är enbart människor som mår dåligt som helt oprovocerat måste gnälla på andra. Jävla förlorare.

  • Nathalie

   Men kära nån vad är det jag läser! Tänkte kommentera och fråga vart fina Alexandra köpt kjol och topp också får man se sånna här kommentarer. Och är det några som är spydiga så är det väl ni Anna och Sandra! Skäms på er och lär er lite hyfs, och som ovanstående även skrivit har ni inget snällt att säga så säg ingenting alls, pinsamt hur vissa människor beter sig… Stå på dig Alexandra, du verkar hur fin och go som helst! Hoppas ni får en trevlig resa 😊

 • Elin

  Så mysigt det ser ut! Hoppas ni har det toppen! 🙂

 • Edina Nuhanovic

  Skit fina bilder. Sjukt snygg kjol?! Varifrån?👌

 • Hanna

  Queenstown är ju verkligen den mest fantastiska lilla staden! En aktivitet jag verkligen kan rekommendera till dig och andreas är canyoning, så sjuukt jävla häftigt är det. Så har ni tid över gör de!!!!

 • Sara

  Så snygg kjol! Vart kommer den ifrån!? 😀
  Sådär ”håll-käften-snygg”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *