Milford Sound

Vår lilla utlyft idag tog oss till Milford Sound som är en känd nationalpark som lockar massvis med turister 🙂 Där ifrån hoppade vi på en båt som tog oss runt på en guidad tur. Vi fick se så många vackra platser, det är helt sjukt hur fint det är här! Bergen är så höga så man känner sig så liten och meningslös nästan (på ett bra sätt alltså haha). Vattenfallen var så pampiga och häftiga, och det fanns hur många som helst av dom. Båten tog oss så nära så vi fick all vatten över oss, inte varje dag man duschar i ett vattenfall – eller hur? 😉 Vi fick till och med se sälar under turen. Dom var så söta och rörde sig så förbaskat gulligt haha. Självklart ville jag ju ha med mig en hem.. Men det kommer inte hända, kommer inte vara som den gången jag faktiskt tänkte köpa hem en mini-gris. Tänk hur det hade slutat…

Själva turen tog ca 2 timmar, men resan dit tog ca 4 timmar fram och tillbaka. MEN vägen dit var den vackraste vägen någonsin. Så det var ju såklart värt det. Vägen är faktiskt klassad som den vackraste bilrutterna i världen! Den ni 🙂

Nu ska jag lägga mig, som sagt är klockan väldigt mycket och solen tog ordentligt idag på båten.. Hörs imorgon igen!

Myser på båten, dom serverade både mat och vin ombord. Me like! 😉

Så sjukt häftigt med snö på toppen medan det var stekande hett nere hos oss.. 

Här ligger sälarna och chillar, ser ni dom? 🙂

Titta så fina! 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *