So much love

Har inte tagit så mycket bilder idag fast vi har gjort massa skoj.. Vi åkte högt upp på ett berg med MAGISK utsikt, sen åkte vi runt i små bilar i bergen. Sjukt kul, ni kan se lite på min insta-story 🙂 Men ja, inte så mycket bilder tog jag.. Tyvärr! Blir en bättre dag imorgon 🙂 Känner iaf att jag har varit duktig och fotat mycket omgivning så ni ska bli glada och nöjda hihi.

Ni får istället 2 bilder från Melbourne på mig och min älskling, mitt fina hjärta ♥ Nu har vi snart varit tillsammans ett år, fattar ni. ETT ÅR! Tiden har verkligen gått så himla fort. Men det känns inte som ett år för vi lär oss fortfarande nya saker om varandra hela tiden. Vi har ju dessutom så fruktansvärt roligt ihop, han är lik galen som mig och vi har sjuk humor. Sån humor som helst andra inte får ta del av för jag tror inte alla förstår sig på den haha… Men det är ju så viktigt, att ha kul och skratta ihop. Och det gör vi exakt varje dag.

Nu efter ett år har ju nyförälskestadiet lagt sig (såklart) och det blir mer ”vardag” än i början. Men så är livet. Men jag tycker vi har en bra balans, vi reser ihop och hittar på mycket roligt. Vi tränar på så vi inte blir sambofeta (det kanske dock redan är försent lol, men vi jobbar på det) och sedan jobbar vi ihop lite också 🙂 Jag ser fram emot framtiden med denna man, tror det bara kommer bli bättre och bättre.

My dream man ♥

Posted in: PICTURES
Kommentarer (37)
 • M

  Jag och min sambo har varit ihop i 10 år till sommaren och visst kan jag sakna det där nykära ibland, och även bli lite avundsjuk på de som är singlar och veta att de kommer få uppleva den där första kyssen, första dejten, första sexet osv.. Men det är när man varit ihop ett tag allt det där andra kommer. Som kyssarna till exempel.
  Hejdåkyssen
  Godnattkyssen
  Jagharsaknatdigkyssen
  Jagkommersaknadigkyssen
  Godmorgonkyssen
  Förlåtattjagvardumkyssen
  Duärheltknäppkyssen
  Jagförlåterdigkyssen

  ..and so on. Det är bara när man faktiskt biter ihop och jobbar på att få ett förhållande att fungera som man får uppleva allt det där, när man inte ger upp för minsta lilla och när man fortfarande känner att ‘jag vill detta’ – det får det nykära pirret att verka ganska litet i jämförelse.

  Ni är jättefina ihop!

  • Anna

   Jag håller verkligen med dig! Jag och min sambo har varit ihop i nio år och visst är det vardag. Men känslan av att vara 110% bekväm med en annan människa slår nyförälskelsen många gånger om…. även om nyförälskelsen har sin charm också. Och kyssarna såklart 😚

  • Annelie Lundin

   Jag förstår inte det när folk säger att nyförälskelsen går över, jag kan fortfarande känna den till min sambo till och från och vi har bott tillsammans i över 6 år. Är det något fel på mig? 😅

   • Sanna

    Samma här!
    Aldrig kunnat relatera till det. Blir nykär o pirrig om och om igen, samtidigt som vi kommer varandra närmare och får djupare känslor. Fortfarande, efter 15 år tillsammans. 💕

    Ni två är bara såå fina, ni sprider verkligen kärlek o bra energi till oss på andra sidan skärmen 😍

 • Sanna

  Ni är så himla fina ihop och tror att framtiden är mycket ljus och vacker för er 🙂

 • Linda

  Har följt dig länge och så kul att se vart du är idag. Vilken resa du gjort som person tycker jag. Och verkar ha träffat en underbar man, ni är så fina ihop.

 • sandra olsson

  har följt dig i många år och en märker att du har blivit klokare den senaste tiden, då du engagerat dig i feminism. Därför blir jag besviken när du sysslar med fatshaming.
  ”Sambofeta. men det kanske redan är försent lol”. Ni båda är väldigt smala och vältränade. Hur går tankarna när du skriver en sådan sak?

 • M

  Hur svårt ska det vara att sluta hetsa om mat, träning och tjock hit och dit? Det är inte feministiskt över huvud taget.

  • O

   Håller med, fatshaming, hon som hela tiden säger att alla kroppar är vackra, o säger nu fet som om det vore negativt

  • Hanna

   Vad har feminism med detta att göra?

   • anna

    feminism skall inkludera alla kvinnor. genom att utöva fatshaming exkluderar man de kvinnor som är tjocka i och med att man använder tjock som nedvärderande ord. indirekt nedvärderar man tjocka kvinnor = inte feministiskt.

    • Miki

     Vad har feminism med storleken att göra?
     Så ni menar alltså att en feminist skall vara tjock, hårig och inte bry sig om sitt yttre? Låter som en otroligt dålig ursäkt för att inte behöva ta tag i sitt liv. Att vara tjock och överviktig är inte hälsosamt. Känns som lite avundsjuka i luften?

     • Anna

      En feminist behöver inte se ut på ett visst sätt för att vara feminist! Absolut inte! Det bästa med feminism är att alla ser olika ut! Och det är vad jag menar: som feminist, oavsett hur en ser ut, bör man stötta andra kvinnor oavsett hur de ser ut! sen bör du läsa Karins kommentar längre ner. Tjock är inte samma sak som ohälsosam. Smal är inte samma sak som hälsosam. En smal person kan äta skitmat och ändå vara smal precis som en tjock person kan vara hälsosam och träna (se sdahlstrom på instagram). Det finns många fler faktorer än träning och mat som avgör hur människors kroppar ser ut. Det är inte en ursäkt för att inte ta tag i sitt liv, det är snarare ett sätt att se till att flera unga människor råkar ut för matstörningar utan lever hälsosamt utan att träna mer än vad som är bra eller att inte äta alls. Det är ingen avundsjuka alls! Alexandra är vacker precis så som hon ser ut men det kan även tjocka människor vara. (är själv smal normativ person)
      Sammanfattningsvis: hur man än ser ut kan man (och bör man) vara feminist. Som feminism stöttar man alla kvinnor oberoende av deras utseende (sen behöver man inte hålla med om allt annat). Det är vad det handlar om. (du kan alltid googla ”white feminism” så får du ett annat perspektiv på det)

 • anonym

  Fina bilder. Tycker du har en bra man som har humor och verkar rejäl. Trevlig helg. 😉

 • erika

  Du har ett väldigt obehagligt utseende när du ler på sista bilden.. Du ser väldigt plastikopererad och onaturlig ut.. Synd, då du kanske hade varit söt idag om du valt att inte operera dig…

  • C

   Vet du, man måste faktiskt inte alltid skriva rakt ut vad man tycker. Skriver man något som inte för med sig något positivt alls, så är det bättre att låta bli.

   • Jo

    Jag tycker också att hon borde ta det lite lugnt med botox och andra fillers. Tyvärr blir man ju ”blind” till slut och ser inte själv (när man tittar sig i spegeln) att det börjar gå över styr. Jag är glad att mina kompisar och familj vågade tala om sanningen för mig, dvs att alla fillers inte alls förbättrade mitt utseende utan tvärtom. Botoxen går ju ut på några månader men fillers tar längre tid. Jag såg själv skillnaden när allt skit hade lämnat mitt ansikte – mitt naturliga ansikte var mycket ”charmigare” än mitt plastiga ansikte. Har nu kommit så långt i mina tankar att jag ska byta till mindre bröstimplantat – eller inga alls om det är möjligt trots att huden spänts ut.

    Men – ingen idé att tjata här i kommentarerna om att Kissie bör trappa ner med injektionerna. Hon kommer att komma till den insikten själv så småningom. Just nu så tycker hon att hon är fin på bilderna (den sista med leendet fick även mig att reagera) och hon tror att alla som påpekar plastigheten är avundsjuka. Precis som jag gjorde innan jag insåg hur jag såg ut… Nu är jag fem år äldre än Kissie (och har även jag hållit på med fillers i 10 år…) så hon har några år på sig…

    • C

     Javisst, det tycker jag du kan få tycka om du vill. Du säger ju det på ett trevligt sätt iaf och försöker ge Alexandra ett råd! Vad jag reagerade på var Erikas ordval, som var direkt taskigt faktiskt. Att höra att ens utseende är obehagligt (även om det inte är sant) är inte kul.

 • Karin

  Hej!
  Som några tidigare nämnt undrar jag hur du tänker när du skriver ”sambofeta” osv. Du och Andreas är smala personer. Att skriva så som du skrev
  (”Vi tränar på så vi inte blir sambofeta (det kanske dock redan är försent lol, men vi jobbar på det)”) låter som du försöker att säga att ni är feta. Med tanke på den stormen som varit kring bloggerskan ”hannalicious” tycker jag du bör tänka till vad du förmedlar. Att på något sätt försöka säga att ni är feta spär på det kroppsförakt som många (framförallt) unga tjejer har. Att skriva att man tränar eller äter på ett visst sätt för hälsan- absolut! Men att lägga värdering i ord så som ”tjock och fet” är extremt onödigt för en smal person, som du är.

  Denna kommentar är för mig viktig. Jag tycker det är viktigt att även smala människor förmedlar att man kan vara fin som tjock och smal. Man kan vara vältränad som tjock och smal. Att man kan leva ohälsosamt oavsett om man är tjock och smal. Att man kan äta hälsosamt som både tjock och smal. Orden ”smal” och ”tjock” är bara beskrivande (smal penna, tjock penna. smalt bord – tjockt bord osv.), det ska inte vara ord med värdering i. Några som pratar om detta är (på instagram): sarasongbird, cassklatzkow, amandarubensson, moaericsons, matildawahl, sdahlstrom. Tips är även att läsa detta blogginlägg av Olivia Hagéus http://oliviahageus.se/2018/01/16/stall-alltid-oss-bloggare-mot-vaggen/ . Jag ber dig verkligen att ta en titt på de jag nämnt för att iallafall få ett annat perspektiv. (kanske inte nu på semestern men du fattar)

  Med detta sagt vill jag bara avsluta med att säga att jag tycker om dig supermycket och har följt dig i flera år! Är extremt imponerad över hur mycket du uppdaterar och hårt du jobbar! Uppskattar hur ärlig du är i inlägg och hur du tar upp saker så som feminism. Vill mest belysa något som är viktigt med denna kommentaren och hoppas du förstår vad jag menar även om du kanske väljer att inte hålla med! Du är fantastiskt, kram! <3

 • johanna

  ett år redan? åh det har gått så fort, ni är så himla fina tillsammans 🙂

 • Diana

  hahaha sååå söta. Jag kan tänka mig vilken humor ni har, sjuk, snuskig och helt knäpp men såååå perfekt för er två. Det jag menar är att ni är en sån jädrans bra match ihop. Ni liknar oss på det sättet. Min man och jag har en stööörd humor, har alltid haft och det är INTE Många som kan förstå den, tror inte ens jag vågar gå ut med hur störd den kan vara. 😀 Men det är just det, det är vår lilla grej och det är det som får oss att vara vi och så bra varje dag. Vi skrattar vart endaste dag! Vissa dagar har vi varit irriterade på varandra men då samlar vi ihop det till dagen efter och skrattar dubbelt så mycket .. ungefär så. 😀

  Fan vad ni kommer att ha det bra och fint ihop. Sån fin match <3 <3
  Ta en dag off från bloggen, ägna dig helt åt kärlekslivet 😀 Kram

 • Dan

  Asså nej, jag tror inte Alexandra ser obehaglig ut på riktigt som på sista bilden. Jag tror bara hon är fotoshop blind. Hon har använt det så mycket att till sist finns det ingen rimlig gräns dör hur mycket väck man ska fotoshoppa bort so hennes form i ansiktet blir ballong liknande. Tycker man får ha lite överseende med viss bilder. Precis alla är fotoshoppade. Formen på huvudet och ansiktet. Hon liksom trycker ihop ansiktet med ett verktyg så att det inte ska vara så avlångt. Även ögonen flyttar hon isär några millimeter. Så alla bilder är olika. Första bilder från sidan utan smink är ett exempel. Dåligt redigerat ansikte. Formen är helt annan. Antagligen har hon stressat med att redigera bilden och då blir de inte alltid så bra. Antingen en heöt annan människa el någon utomjordisk form.

  • Sofia

   Du Dan va får du till nyttja att trycka ner andra!? Konstiga människor.. Din kommentar visar jo bara hur idiot du är.. Kan du inte se en skönhet så läs inte hennes blogg då.. Onödigt :/

 • Ida

  Hej,
  Vill du sälja din grå LV halsduk?
  Så köper jag den gärna

 • Louise Pettersson

  Tycker ni är vackra på alla bilder. Men speciellt på sista…ditt leende dig glad (när någon visar lycka) är alltid vackert.
  Glad för er skull.

 • Anna

  Hej! Tänkte ställa en fråga! Hur ser du på att få kommentarer som har som syfte att upplysa om ett annat perspektiv på saker? Ex Karins tidigare kommentar på detta inlägg. Kollar du upp det som sägs för att se ett annat perspektiv? Tycker det är intressant att veta just för hur olika människor tänker och ser på ”perspektiv man tidigare inte sett”. Var går gränsen för ”påhopp och nättroll” för dig liksom?

  Intressant att veta hur du ser på det! (kommentaren är menad i en trevlig ton men det är svårt att få fram i text haha???)
  Kram! 😀

  • Kissie

   Har inte gått igenom kommentarerna så noga då jag har semester, tycker dock folk är lite lättkränkta nu för tiden och jag tror folk fattar att jag inte menar något illa.. Känns som att man inte kan säga någonting utan att det ska tas till sin spets. Kram

 • Sara

  Personligen tycker jag inte att inlägget spelade på fatshaming. Faktum är att många par går upp i vikt tillsammans, också ett faktum att många är missnöjda med det. Är de det för att samhället säger att det är skamligt att vara fet? Kanske. Eller så är det för att de själva inte trivs med det och vill känna sig starka i kroppen. Jag väger just nu mer än jag brukar och har ,mycket sämre kondition pga en knäskada, och jag har sällan känt mig så trött och nere. Min kropp mår bra av att vara tränad, jag mår bra av det. Tycker ingen ska bli ”shamad” pga vikt eller annat, MEN det finns många risker med övervikt och ohälsosam kost, något många verkar skita fullständigt i. Ser det tyvärr allt för ofta i mitt arbete.

 • Nayla

  Dom skriver på Sveriges största blogg att du är ful på insidan, föralltid.
  Att du bara desperat försökt polera utsidan men allting lyser igenom.
  Vad tycker du om det?

 • Prisonbeauty - En kreativ skönhetsblogg om drogmissbruk, kriminalitet, fängelse och livet efter

  Även om nyförälskelsen är underbar är ju den djupar kärleken som kommer iom vardagen ännu speciellare 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *