Hormonella finnar

Inlägget innehåller adlinks

Gud vilken varm dag vi har haft idag.. Stod 24 grader på telefonen men det kändes som 35 minst! Men man vågar ju inte klaga, vet ju hur vädret är hemma och jag kommer ju sakna detta sen när jag kommer hem igen. Vi har gjort massa kul idag, men också bara legat vid stranden och solat. Har inte blivit så mycket sånt under denna resa så det kändes skönt att bara få vara och njuta av solen. Solfaktor 50 var givetvis på under hela tiden, solen är så himla stark här ju.

Sitter just nu på vår uteservering (den på bilderna nedanför) och njuter av att kunna sitta i min bikini samtidigt jag bloggar. Vilar huden också, som ni ser har jag fått rejäla utbrott vid hakan.. 🙁 Tror det är hormonellt, läste någonstans att finnarna runt munnen och hakan beror på det. Vid tinningarna är det stress och är det småknotter vid pannan beror det på att man är uttorkad. Jag får ju finnar varje gång jag ska få mens, det och att mitt högra bröst blir svullet. Så svullet så den väller ut ur BHn medan den andra är i samma storlek som vanligt. Haha knäppt det där.. Men så är det!

Ps. Ni som skrev att koden till RoyalDesign inte funkade, testa alexandra15 med litet A. Tror jag skrev fel!

 

Bikini topp – LÄNK // Trosa – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *