En till i samlingen..

Det blev tillslut en ny LV, dock inte den som jag bloggade om tidigare. Den är visst helt slut i hela världen och det är en sjuk väntelista på den. Sånt trams orkar jag inte med, så det blev en annan liknande modell som är sprillans ny i deras sortiment. Så fin, och det kommer med ett tillhörande band så man kan ha den runt kroppen.

Dock har jag den inte här med mig just nu, trots att jag betalade för den i butik. Då jag kommer från Sverige får jag köpa den för taxfree pris, dvs utan moms. Men reglerna här är lite annorlunda.. Jag måste nämligen visa upp kvittot på flygplatsen, för där kommer väskan vänta på mig! Och då får jag den för ca 2000 kr billigare. Jag kunde ha valt att betala mer för den på plats, och då få den direkt men Andreas tittade på mig som jag vore knäpp när jag övervägde det haha.. Så den får jag hämta på vägen hem igen. Längtar, den är så fin och den kommer bli perfekt till våren 🙂

Ps. Väskan som jag lagt på tradera, det finns ett köp nu pris på 5000 kr. Jag kan inte sänka det, men om någon utav er trycker på den får ni den för 4000 kr istället för 5000 kr 🙂 Ni får dock uppge det när ni kontaktar mig för vinsten. Ni kommer till auktionen här: https://www.tradera.com/item/341720/300320264/lv-speedy-30

Kommer sälja mina 2 andra LV väskor också såfort jag kommer hem. Måste göra plats i garderoben, så håll utkik på tradera! Och varför jag använder Andreas konto är för det blev nått strul med mitt förra, kommer inte in på det konstigt nog! Så nu vet ni det, inte han som säljer mina väskor hehe 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (21)
 • Karin

  Den var ju ännu snyggare än den du först tänkt köpa!! Jättefin är den och det är bra med en väska som man även kan bära med rem. Själv väntar jag på en Mulberry Bayswater-ryggsäck som jag tycker är skitsnygg och det är toppen med ryggsäckar! Kram

 • Anna

  För det första kostar det inte 100 kr med posten att skicka som du skrivit. Det kan kosta 59 kr om du skickar med Schenker och då blir paketet spårbart mm.
  Hoppas även att det blir avhämtning om någon från Stlm vinner den.
  Sedan att du har valt Andreas konto beror på dina omdömen/kommentarer du har.
  Du tjänar ju så bra har du skrivit så du hade väl inte ens behövt sälja dessa? Du kunde t om skänkt dem. Nu får du 10 000 för båda ihop och om det betyder så mkt för dig så tjänar du ju inte så bra som du sagt/skrytit om. Och när dessutom väskorna har fläckar mm så köper folk dem bara för att det är du som är ägare till dem. Du brukar ju sälja på Tradera. Behöver du pengar?
  Och det du skrev nu att du ändrar ditt pris till 4000 kr är inte tillåtet enl Traderas regler även om du heter Kissie så bara det kan man anmäla om. Läs på reglerna om du ska leka säljare!

  • Ha ha

   Inte fått ligga på länge eller? Get a life. På riktigt. Ha ha. Dagens bitterfitta. 😂😂😂

   • Ligga bör man, annars blir en bitter /Kissie, 2018

    Det vart väl en bitter kommentar, men är inte frasen ”inte fått ligga på längre” lite förlegad?
    Blir man mindre bitter av att knulla?
    Känns som att kommentaren du fick bet till där den skulle helt enkelt.

    • Rättelse

     Rättelse – det var ju inte Kissie som svarat. Jag vart blind och tog det för givet – så, ursäkta.
     Don’t drink and read comments, folks!

  • Cammilla

   Jag vet inte vad ditt problem är men jag kan peka ut flera anledningar som bara skriker att du inte mår bra. Att du har en så vansinnigt otrevlig attityd är bara en sak. Gud så sorgligt det är att se sånt här. Jag skulle besvara det du skriver men jag tror inte du är öppen för att ändra den uppfattning du har oavsett. Många blir gladare och på bättre humör efter sex, ja. Kan inte tänka mig att det skulle skada. Men för att få dig att må bra krävs det så mycket mer arbete. Steg 1 för dig är att ta itu med dina problem på ett riktigt sätt dvs inte ta ut din egen skit på folk du inte känner på nätet. Det finns sätt att säga till och ställa frågor, som inte innefattar en sån vansinnigt dålig attityd som din. Och du tror att du är berättigad till att bete dig såhär också. Helt sjukt.

   Beter dig fan som om hennes ändring av priset vore lika hemskt som om att hon höjt det med 1000 kr.. Om hon väljer att låta köparen betala 1000 mindre sedan det är inget du har med att göra eller kan påverka. Så släpp det. Fokusera på dig. Ditt liv.

 • Matilda

  Gud vad snygg den var 😱😱 hoppas ni har det bäst! ❤

 • Annelie Lundin

  Fin! 😍

 • Ellen

  Wow den där modellen tycker jag var mycket snyggare än pochette metis 😀 kul också att ha en modell som är mer ”egen” , who knows du kommer säkert starta ny väsk trend nu 🙂

 • Viktor Högnäs

  Är inte för sånt där men haha, snyggt 🙂

 • Enna

  Nice👌🏻 Gillar verkligen den stilen!

 • Paula Smilee

  Antar att du menar Pochette metis väskan du tänkte köpa innan? Men denna är ju snyggare måste jag säga!! 🙂 skit snygg ! Älskar modellen

 • Gabriella Johansson

  Ska ni besöka inspelningsplatsen för sagan om ringen?? Hobbit byn??

 • J

  Hur kan man längta efter en väska??

  • Cammilla

   Man kan längta efter allt man ska få. En person, en resa, en maträtt, en väska eller vad som helst man beställt. Du kanske inte skulle längta efter en väska personligen men om du på allvar inte förstår hur man ”kan” göra det så är din iq-nivå oroande låg. Hur gör man? Ja man bara gör det. Man ser fram emot att få den. Kräver ingen magi eller ansträngning. Jag längtar just nu efter lite kläder jag beställt. Jag har ju valt dom själv så jag vill ha dom. Ser fram emot att de kommer fram. Det går hur enkelt som helst att känna så. Kan tyvärr inte skriva en manual på hur man gör för att längta efter en väska. Det är något man bara gör.

   Dryga frågor får dryga svar. Är det inte dags för dig att sluta sitta och vara dryg i bloggar? Börjar kännas lite patetiskt nu. Och ja. Jag vet. Det är inte svårt att ta reda på. Vem du är och dina kommentarer. Dina föräldrar borde få se vad dom uppfostrat för nåt egentligen. Dom kan omöjligt ha uppfostrat dig till detta fega nättroll. Stackarna.

 • Malin

  Förlåt …. men jag har aldrig någonsin förstått hur kvinnor kan tycka att LV är snygga. Tantiga och fula mönster med ett hänglås?! Nopp förstår inte grejen. Sorry!

  • Cammilla

   Men vem frågade dig då? 😂 Alltså allvarligt? Du kunde inte se en väska du inte gillar utan att påpeka hur fult det är? Jag har hellre en ful väska än din attityd. ”Förlåt” ”sorry” varför be om ursäkt? Som om din åsikt betyder nåt och sårar nån? Du tar dig själv på lite för stort allvar nu som både tror att nån är intresserad av din åsikt och ”ber om ursäkt” (som absolut ingen köper, hela kommentaren är bara otrevlig rakt av)

   Väskorna är inte i min smak. Men varför ska jag sitta bakom nån skärm och löjla mig som en barnunge och skriva till folk hur fula grejerna de älskar är? Jag är uppfostrad lite bättre än så. Skulle aldrig nånsin bete mig så mot en annan människa, inte ens på nätet där man kan vara så tuff och kaxig. Går du fram till folk du inte känner på stan också och säger sådär? Hur fula saker de har? Eller är det bara på nätet du är sådär fruktansvärt otrevlig mot folk du inte känner? Vet inte vilket av dom alternativen som skulle vara värst.. Bäst vore om man växte upp skärpte sig och kunde komma över sig själv, har man inte blivit tillfrågad klassas det inte som ”jag är ju bara ärlig” det klassas som elak, ouppfostrad dynga som inte gör någon nytta för någon.

 • Karin

  En fråga inte för jag är avis på dina väskor men skulle du kunna gå runt med en väska från typ accent för 500:-? Njut av er resa. Kram 😗😙😚

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *