Idag har vi haft en ”lugn” dag då vi reste och härjade igår, var alldeles för trött för att hitta på något för äventyrsfyllt eller energikrävande hehe.. Så vi hade sovmorgon, vi lagade frukost och sedan tog jag och Andreas en promenad till ”centrum” som ligger ca 40 minuter ifrån oss. Det var ju en ordentlig promenad, men utsikten är helt magisk här så det gjorde ingenting 🙂 Dessutom ville vi röra på oss, vi tog med oss gymkläder så vi kunde gymma. Och vi hittade ett gym, så det blev ett pass efter att vi hade ätit lunch och jag hade fått shoppa. Om ni kikar på min insta-story ser ni vad jag har köpt 😉 Är väldigt nöj och glad! Dock blev det inte exakt den som jag hade planerat, men tyckte denna var lika fin.

Vi var så pass duktiga, så vi valde att även promenera hem efter gymmet. Så det blev alltså en till 40 minuters promenad fast denna gång i uppförsbacke utan vilopauser. Fyfasiken så jobbigt det var haha, men vi klarade det och känslan efter är ju så skön. Man känner sig så himla duktig, så det var det värt 🙂 Sen är Andreas så duktig på att pusha mig, det behövs ibland när man känner att man inte orkar eller klarar mer.. Man klarar alltid mer!

Nu sitter vi alla och tittar på solnedgången (klockan är halv 10 här) och sedan blir det en välbehövlig dusch. Luktar apa efter idag, men det vore ju bara konstigt om jag doftade rosor och älvpruttar efter en heldag på rörande fot.

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *