We got an upgrade

Hej igen 🙂

Nu befinner vi oss i Nya Zeeland istället, så kul! Tog inte alls lång tid att flyga hit, och tiden kändes ännu kortare när man fick åka buisness class. Man kan koppla av på ett helt annat vis när stolarna är större. Ordentligt med benutrymme, man kan ligga ner raklång på skön kudde och riktigt täcke.. Ja ma slipper även sitta supertight med någon främling. Det är nog den största fördelen med bussens tycker jag.

Så vi har ätit frukost på planet och medan ni läser detta sitter vi våra hyrbilar mot huset vi har hyrt här. Har fått höra från flera att man nästan måste ha en hyrbil här om man ska kunna ta sig runt och njuta av resan till fullo. Men det gäller att fixa ett internationellt körkort innan man åker, men det är lätt som en plätt. Se bara till att göra det i god tid innan avfärd för att slippa stress. Kortet kommer hem på posten.

Och kan vi ta en sekund och prata om min rese-otufit? Det här snygga settet är nog det skönaste jag rest i! Det känns som att resa i en snyggare pyjamas typ 🙂 Love it! Ska nog se till att skaffa ett till sett i liknande material fast annan färg så jag kan variera lite. Just denna som jag har på mig kommer från stylelevel.com

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *