Next stop, New Zeeland!

Hej på er!

Hoppas ni mår bra? Vi har det fantastiskt bra iaf och vi har precis kommit hem från vår sista dag här i Melbourne. Vi har åkt upp till ett utkikstorn så vi såg ut över hela stan, så häftigt! Vi åkte upp till 88e våningen, det sög verkligen till i magen på vägen upp 🙂 Där uppe fanns ett rum där man kunde ”gå ut” och känna vinden. Det blåste som bara den, och röven visade jag för samtliga där för min klänning är väldigt kort. Kunde lixom inte göra något åt det, vände jag på mig visade jag fiffin istället. Så gav upp tillslut och lät killarna som stod bredvid kolla haha.. Inte så att dom inte sett liknande delar förut tänkte jag 😉 Utsikten var iaf magisk så det var det värt!

Sen förutom det har vi såklart ätit gott, vi åt blanda annat på ett fik där allting var glutenfritt. Supergott och nyttigt 🙂 Bröden var gjorda av majsmjöl och dom serverade helst organiskt. Dom hade tex organisk cola! Smakade typ som vanlig men lite sötare. Blev även ett glas uppe på en roof topp-bar och senare på kvällen blev det pasta på en härlig uteservering. Sen blev klockan så mycket så det gällde att dra hemåt. Tiden går så fruktansvärt fort här! Men det beror nog på att vi får se så mycket om dagarna och att vi faktiskt har det så himla bra 😉 För det har vi! Det är bara fötterna som får lida efter all promenerande men det får man leva med.

Vi ska åka tidig imorgon så behöver packa snart.. Men först ska jag vila ögonen en kvart, blogga lite till och sedan packa 🙂 Vill gärna inte behöva stressa med det imorgon klockan 4 på morgonen. Det blir ingen glad av!

    

Posted in: PICTURES
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *