.. jag ser hur fruktansvärt bra bilder min iPhone kan ta! Titta bara på dessa bilder nedanför som Andreas har tagit på mig, den översta med hans egna telefon och den undre med min telefon i porträttläge 🙂 Visst är dom fina? Man behöver ju knappt ta med sig en kamera nu för tiden.. Jag har ju skippat systemkameran nästan helt just för min telefon tar så fina bilder, och även min lilla digitalkamera (canon gx7). Jag varierar ju med att fota med fotografer ibland för att få upp kvalitén men jag tror ärligt talat det nästan inte behövs.. När jag kikar på andra bloggar så kör ju dom mobilbilder ser det ut som? Och bloggarna är ju fortfarande roliga att läsa 🙂

Nu vet ni det, ni behöver inte köpa massa dyra kameror längre 🙂 Dock gäller det att hitta fina miljöer och ljusa upp bilderna i redigeringsprogram efter för att få dom såhär ”krispiga”. Så lite tid och engagemang måste man lägga trots allt.. Tror ni läsare märker när en bloggare ”slutar försöka” eller sluta bry sig. Har jag inte rätt?

Vi hörs snart igen, och god morgon 🙂 Hoppas ni får en grym dag och vecka!

kissie alexandra nilsson australien

”Skitklänningen” hittar ni >HÄR< (adlink)

Läs kommentarerna i 2 inlägg ner för att fatta vad jag menar haha, man måste ju få skämta lite 😉

Andreas och hans syskon. Lina och Hampus 🙂 Så fina! Jag vill tilläga att Andreas är ”vit” på läpparna för han har pussat på mig hahah… 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *