Äntligen strandhäng!

Idag blev det äntligen ett besök på stranden 🙂 Så härligt att få slänga av sig kläderna, på med en bikini och känna stranden mellan tårna. Dock blåste det fruktansvärt mycket på stranden så det kändes som att sanden piskade en i ansiktet haha. Inte så skönt, men man fick ju en gratis peeling 😉 Så det får man väl tacka för.. Så vi låg inte där allt för länge, blev kanske någon timme eller 2. Sen sprang jag runt och tog lite bilder bland dom fina husen som fanns precis vid stranden.

Snart drar vi iväg till Nya Zeeland, tror det blir om 2 dagar eller något sånt.. Så kul att åka runt lite än att ligga på samma hotell i 2 veckor i sträck. Även om det kan vara skönt det med, beror ju helt på vilken slags resa man är sugen på 🙂 Denna blir ju verkligen att vi åker runt och ser saker, ser mer utav landet. Gillar faktiskt att vara turist, springa runt och fota med kameran samtidigt jag filmar med telefonen haha.. Man får lov att göra sånt när man är ute och reser 😉

Ps. Blev inte så mycket foton från själva stranden, den var inte så jätterolig att se om jag ska vara helt ärlig hehe..

kissie alexandra nilsson australien bikini

Posted in: PICTURES
Kommentarer (48)
 • Azra

  Vart är bikinin ifrån?😍

 • Angelic

  Så härliga bilder! Nu längtar man extra till sommaren! Passa på att njuta i värmen för här hemma är inte så mycket att hurra för 😉

 • Viktor Högnäs

  Levererar som alltid med bilder 😀

 • Anna

  Som vanligt bara bilder på er själva. (Eller mat bilder) Ni är i Australien men visar bara bilder på er eller dem ni ”umgås” med.
  Tror du på allvar vi vill se såna skit bilder?
  Lägg ner om du inte kan levetera mer!
  Allt det du gör gör du bara i onödan för ingen vill se sånt tråkigt skit.

  • Kikkan

   Vilka är ”vi” som du säger? Om du menar alla vi läsare så tar du fel. Jag älskar bilderna som Alexandra lägger upp oavsett om det är på sig själv, sitt sällskap, maten hon äter eller vad det nu än kan vara.

   Så ett tips, du behöver inte förklara vad vi alla känner utan håll dig till din åsikt så slipper du mycket missförstånd och konflikter!

  • My

   Håller med. Hade mycket heller sett hur landet såg ut än dina uppblåsta pattar och stela poser. Orka med din fåfänga! Eller var stranden och omgivningen inte glamorös nog för ytliga Kissie? Inte instagrammigt nog för att passa in i din lilla bubbla? Inte konstigt att du springer hos psyk, måste vara sjukt jobbigt att ständigt ha sån press att allt ska vara så perfekt hela tiden att man inte hinner njuta av livet.

   • @inredningsdesign / Instagram

    Om du vill se hur Australien ser ut som land så rekommenderar jag Google. Där kan du välja en flik som heter ”bilder”… Denna blogg handlar om Alexandra. Gillar du inte Alexandra så kan jag ge ytterligare ett tips, var inte på denna blogg. Så, två bra tips som kanske gör din vardag lite enklare och mindre negativ. 😘

 • Kickoff

  Håller med. Dessa Insta bilder alla försöker härma är bara så SKRATTRETANDE. Vi ALLA läsare vet hur Kissies pattar, mage, ben, höfter mm ser ut. Vi är trötta på att alltid varje dag få se dem. Och särskilt nu när hon är i ett annat land. Vi har påpekat detta förut till henne när hon ska visa sina utlandsbilder men hon tar ju inte till sig!
  Gör om samma misstag hela tiden. Vi vill inte se selfies eller bilder bara på Kissie, Andreas, familj etc. Sätt dem i ditt egna familjealbum men håll oss läsare utanför detta FJANT! Vi är DIN LÖN. Då borde vi väl någongång få se annat än dina pattar/kropp jämt???!!!! Visst det är väl det enda du tjänar pengar på nu. Men vi har TRÖTTNAT.
  Australien/Nya Zeeland = Kisses kropp.
  Du gör väl nån fjantig film sen på You tube när du varit iväg, lika trist som sist när ni lärde er att surfa. Vilken skit!

  • Anna

   Haha wow du ogillar verkligen Alexandras blogg. Snabb fråga, varför läser du den då? Varför lägger du tid och energi på att vara otrevlig. Gå och gör något som du tycker är roligt istället! 🙂 och snälla sluta säga ”vi” som om du är representant för oss bloggläsare

   • My

    Sluta säg ‘oss’ Anna. Alla är inte rövslickare som dig. Jag läser bloggen för den har en del bra saker. Men vissa saker är under all kritik och det har jag rätt att uttrycka mig om. Vill Kissie skriva dagbok kan hon göra bloggen privat. Nu är den hennes jobb. Vill man bli bra på sitt jobb ska man ta åt sig kritik. Så stäng ned Anna. Skuta vara så äckligt präktig och skicka röv.

    • Angelic

     Men ”My” och många andra här varför så negativa? Ni vet att Alexandra lägger upp dessa bilder när hon är iväg, hemma osv. Varför ständigt trycka ner och tjata om att NI inte vill se detta?
     Vi andra son vill se detta då? Livet är för kort för att vara så satans negativa.
     Tråkigt att läsa era kommentarer.

    • 🤔🤔

     Det är klart att ingen gillar exakt allt innehåll på bloggen och kritik kan vara super bra men inte när det vräks ut i hårda kommentarer. Skriv inget som ni inte skulle säga ansikte mot ansikte. Det är inte som att genomslagskraften av det man säger blir större för att man använder en hårdare jargong. Varför inte bara framföra kritiken på en normalt sätt?

 • Emma

  Instämmer. Lägg ner och blogga när du bara visa upp dig själv, Andreas eller familjen.
  Kom med något intressant någon gång.
  Känns som att du inte tycker om att blogga mer, du har varken inspo eller annat.
  Hur kan man på allvar tjäna så mycket pengar på att lägga in bilder på sig själv hela tiden? Man heter Kissie och det räcker tydligen. De flesta har tröttnat på att läsa bloggar idag men värre blir det när man inte kan leverera. Höga löner får de och såklart fortsätter de i samma skit spår.
  Samma som You tube. Många har tröttnat. Kom på nåt nytt snart.

 • Karma

  Det kanske är dags för Kissie att vara hemmafru på heltid istället? Hon skulle nog klara sig gott och väl ekonomiskt sätt, om inte annat tack vare Andreas.
  Bloggar dör ut, instagram etc kommer vara ute ur leken om ett par år.
  You Tube håller på att gå neråt och att tjäna så mycket på att säga ”Hey guys” varje dag eller nåt annat löjligt är bara skämmigt och pinsamt. Tack vare alla barn och ungdomar som går på detta så tjänar de flera hundra tusentals kronor. Pinsamt är ordet.
  Och det är samma här på bloggen. Pinsamt.

 • Ida

  Det kanske är dags att ni nättroll faktiskt lyfter ögonen från skärmen och själva reser någonstans. Om ni nu är så förbannat intresserade av att se omgivningen.
  Detta är hennes blogg, hennes bilder, hennes jävla liv.
  För en gångs skull så lägger hon ut bilder som hon själv tycker om. Istället för att fjanta runt och försöka ge läsarna vad de vill ha.
  Passar inte den här bloggen er.
  Läs en annan då!! Fattar ni inte hur patetiska ni är när ni sitter och klankar ner på en annan människa!?
  Det pågår krig, svält och annat jävla leende i världen. Det ni fokuserar på är vad Alexandra Nilsson väljer för bilder till sin blogg.
  Folk dör för fan varje dag i olika sjukdomar, olyckor osv. Investera eran jävla tid i något vettigare och sluta läsa om ni ändå bara har skit att säga.

  Det är såna som ni som skapar mobbning.
  Hoppas ni skäms. Idioter.

  • Kamiza

   Men tur då att Kissies tuttar och överansträngda poser kan sprida lite glädje i allt krig och elände. Bara för att det pågår tråkigheter runt om i världen ska vi sluta ha åsikter? Då kan Kissie sluta leva lyxliv och ägna sig åt hjälporganisationer istället. Vad är det med er hippies som inte klarar av något annat än att det alltid ska strykas medhårs?

 • Rena

  I’m always impressed how well you are in shape!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Sandra

  De som arbetar med vanligt jobb (inkl jag själv) har inte råd att resa utomlands.
  Vilka reser oftast utomlands? Jo bloggare eller you tubers pga deras alla lediga dagar och höga löner.
  Vi gör så att de får pengar därför är det även vi som måste berätta hur det är, hur vi tänker och känner.
  Att sedan det kommer någon som försvarar Kissie är ju jätte gulligt och bra.
  Och krig och svält…ja och ändå får dessa sociala medler fortsätta med detta skit!?

 • Ida

  ”De som oftast åker utomlands”
  Lever du under en sten? Det jag menar är att det inte är någon idé att slösa energi på att bli irriterad över vad för bilder som dyker upp i en blogg. Finns det inte vettigare saker att fokusera på?
  Självfallet är det inte ”de” som oftast åker utomlands. Utan de är de enda personerna som visar upp det överallt.
  Finns studenter som drar till Australien i ett helt år och jobbar. Utan pengar osv.

 • Nils

  Ida verkar ju jätte smart mellan pannbenet som kallar folk för idioter. Folk som skriver sanningen.
  Att håva in pengar är säkert jätte kul för att sedan köpa dessa dyra väskor, smink, operera sig, köpa allt annat som inte behövs istället för att skänka dessa till de som verkligen behöver. Det håller jag med om är ynkligt. Och sedan är det sjukt hur mycket dessa tjänar. Bloggare som kopierar andra bloggare för att sedan tjäna pengar, kopiera instagram bilder, you tubers som visar varje dag meningslösa inlägg för att sedan håva in massor med pengar. Sjukt är ordet.

 • Sandra

  Förlåt. Glömde även studenter som ofta får pengar av sina föräldrar. Eller fixar på annat sätt.
  Gör du en undersökning Ida på hur många som jobbar inom vården t ex som åker utomlands. Lycka till.
  Och det hela var att man gör ett dåligt jobb men ändå tjänar massa pengar.

 • Ida

  Fått pengar av sina föräldrar? Fantastiskt att du lyckas få alla att låta bortskämda.
  Jag vet tonvis med människor som jobbar och sliter, sparar pengar och sen reser.
  Dumt att dra alla över en kant.
  Och om hon nu gör ett sånt dåligt jobb.
  Varför sitter vi båda här och fortsätter att kommentera och hjälper henne att tjäna ännu mer pengar? Genom att öka hennes sidvisningar osv och ger henne exakt det hon vill ha.
  Det är väl bara att sluta läsa om innehållet inte passar dig. Finns tusen andra bloggar att följa 👌🏻

  • Kissie

   Tack Ida för din kommentar! Jag sliter för mina pengar och jag har aldrig i hela mitt liv för ett öre från mina föräldrar. Jag har jobbat hårt för allting jag har 🙂 Kram Ida

 • Anonym

  Nej det finns inte tusen andra bloggar att följa. De flesta fungerar på samma sätt, de som finns. Vissa bloggare kopierar andra bloggare för att göra det enkelt för sig. Många tar efter Instagram bilder osv.
  You tubers tar efter varandra.
  Så det finns inte många som kör sitt egna race och ej lägger ner egen tid och egna ideer. Jag vet ingen som kommer på något eget. Men det märks att vissa har tröttnat men de fortsätter ändå just för att få in dessa höga löner och då blir det bara skit av allt. Som i detta fallet t ex.

 • Elin

  Vart kan man köpa bikinin? 🙂

 • Mia Lind

  Tycker du har lagt ut massa bilder på omvgivningen! Jätte fina bilder allihop. Tack för att du finns och för en såå bra blogg♡♡♡

 • Sandra

  Skicka länk på vart man får se landet Australien/omgivningen så är du gullig.
  Lika meningslöst som att så många tittar på vissa youtubers som umgås med ”vänner”, när de ringer till en vän, åker till soptippen/återvinnkngen osv. Hur kan man på allvar tycka om att titta på sånt????
  Och dessa tjänar multum med pengar.
  Så sjuk värld vi lever i!

 • johanna

  Åh Nya Zeeland, det är ju en dröm att åka dit!

 • anonym

  Hade varit roligt att få se stranden. Mer bilder på omgivningarna tack.

 • Karma

  Inga namn men just detta med Youtubers så håller jag verkligen med. Istället för att gå i skola, jobba så väljer man att lägga ut vloggar varje dag. Vissa iaf. Men efter ett tag blir det då väldigt tråkigt just för att de tappar gnistan och då vloggar de om helt meningslösa saker. T ex vi måste lyssna på när de pratar med din kompis i mobil, när de handlar mat, slänger sopor etc. Listan kan göras lång. Och nu tjänar dessa massor. Barn förstår inte bättre utan de har dessa som förebilder och därför känns det bara ännu mer fel.

 • Karma

  Och man ser hur DÅLIGT dessa mår rent psykiskt. Det är mycket därför de bara vill jobba med Youtube för att de mår så dåligt och de måste få in pengar på något sätt.
  Men det lyser rakt igenom och då blir även vloggarna mm dåligt.
  Samma som bloggare. De mår ofta dåligt psykiskt därför de bara bloggar. Men det märks på inläggen och bilderna hur dåligt de mår.

 • Paula Smilee

  Snygga bilder men mer bilder på omgivningen!! 🙂 😍😍 Tråkigt att kommetarsfältet är fylld med negativa kommentarer, suck !

 • Josefine

  Jag är säkert den enda men jag ”hatar” resebloggar, resevloggar, resebilder and so on. När kommer ni hem igen? 😅

 • Anna

  Mycket teater och ljug på youtube. Går lättare själv bakom en kamera än om man skulle köra det racet på ett vanligt jobb. Det hade inte funkat.
  Mössa t ex jämt på sig för att man inte orkar tvätta eller styla håret, mycket ljug som sagt och man överreagerar så att det blir bara teater. Detta tjänar man mycket pengar på. Är man duktig på att ljuga så lyckas man även få alla dessa visningar på meningslösa saker när man t ex tankar bilen, handlar mat, shoppa smink, prata i mobil, umgås med vänner osv. Då har man lyckats med sin teater. Helt klart.

 • Anna

  Många ungdomar och barn som sitter ensamma och då blir det att de tittar på sån skit istället för tvn med sina föräldrar t ex.
  Många är mobbade och då blir det med lättare att leva sig in ensam i sånt trams som visas.
  Pengarna rullar in till dessa för de påverkar folk att göra likadant, köpa samma smink och kläder mm. Hemskt egentligen.

 • Amanda Milefjord

  Din kropp är perfektion på hög nivå! 🙂

 • Hannah

  Måste bara säga att Alexandra faktiskt har lagt ut masvis med bilder på omgivningen, mat m.m

  Jag tror der är ni (med negativa kommentarer) som väljer att kommentera just då hon lägger upp en bild när han står och posar m.m

  Alltså kommentera inte om ni inte har något positivt att säga…

  Har älskat alla bilder som kommit upp det senaste… fortsätt så😍😍😍😍

 • Felicia

  KOLLA PÅ MIN RÖV PĂ MIN BLOGG

 • Pia Widlund

  Nu längtar jag efter sommaren!

 • Sara

  Västkusten (Broome etc) har dom absolut finaste stränderna i Australien. Bondi Beach var sådär tyckte jag, men Broome… gud.

 • Johanna

  Fina bilder. Men varför retuschera rumpan större? Jag skulle välja mindre… 🙂

 • m

  Alla haters här skulle bara ha en smäll i ansiktet. Med en stol.

  Superhärliga bilder 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *