Food, food and more food..

När vi är här passar vi givetvis på att äta god mat 🙂 Vi letade upp ett ställe som heter Hochi Mama som ska vara väldigt bra. Ett utav dom mer populära ställena här. Det serverades tapas liknande rätter och allting smakade ju bra, men tyvärr smakade det inte så jättemycket. Förätten var väldigt god (som ni ser på första bilden) men resten var sådär.. Men restaurangen var cool och hade snygg inredning. Det gör sig bra på bloggen 😉

Sen blev det fika inne hos Godiva som ligger mitt i centrala stan i en galleria. Där har dom allt inom choklad. Så vi tog en chokladkaka med havssalt och karamell för att dela på, sen jordgubbar doppade i choklad och en varsin latte gjord på madelmjölk. Väldigt gott! Men tycker faktiskt chocomania hemma i Sverige i Mall of Scandinavia har bättre choklad och efterrätter 🙂 Ibland har man det bästa nära sig.

Imorgon kommer vi inte vara i stan, jag hoppas på strålande sol så vi kan besöka någon strand. Vill gärna ligga och slappa i solen nu någon dag, mina fötter är ömma efter all promenerande..

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *