En dag i parken

Hej på er!

Klockan är snart 12 på natten här och vi kom nyss hem, därför blir det lite senare uppdatering idag. Men så blir det ibland! Vi hade lite otur med tåget för vi tog fel tåg 2 gånger haha, så vi hamnade efter i schemat.

Idag har vi haft en lång och härlig dag, trots att det var halvdant väder. Vi åkte in till stan idag igen för att besöka en vacker trädgård. Bland annat Victorias garden och Alexandras garden (gissa vilken jag drogs till hehe). Dom var så himla vackra och det fanns så mycket fint att titta på. Vackra blommor, skulpturer och till och med vattenfall! Gigantiska var dom dock så fick tillslut så ont i fötterna och benen var helt slutkörda. Kändes nästan som att jag hade kört igenom ett benpass på gymmet efter, då känner mig sig otränad.. Om man inte orkar gå runt en hel dag utan att få ont i benen haha. Jag är ju ändå vältränad lixom!

Förutom att besöka vackra parker köpte jag en superfin BH och matchade trosa i bättre kvalité. Känns kul att få hem lite snygga underkläder 🙂 Skippar nu impulsköp, från och med nu blir det ordning och reda i garderoben. Det ska handlas in kläder som håller i längden. ”Skitkläder” kan jag få genom samarbeten haha, det ska jag inte köpa mer. Känns som jag passerat det lite, förstår ni hur jag menar? Sen blev det även en hel del fika och besök på restauranger, sånt som hör till när man är utomlands. Men det kommer ni få se i nästa inlägg!

Klänningen hittar ni >HÄR< (adlink)

Skorna är från Malene Birger.

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • Linp

  Men – det du gjorde nu var ju ett impulsköp!

 • Viktor Högnäs

  Gud vad fint det är på bilderna Kissie 🙂

 • Amy

  Tror du dina samarbetspartners uppskattar att du kallar deras produkter för ‘skit’? Classy Alexandra, verkligen. Jävla snobb.

 • Mathilda

  En fråga bara 🤔 du ska alltså göra reklam för ”skitkläder” som vi dina läsare ska köpa, men du tycker inte dom är bra? Hmm, blev lite konfunderad…..

  • Kissie

   Sorry utryckte mig klumpigt! 🙂 Kläderna jag menar är såna plagg som kostar mindre än 500 kr styck. Sånt som vi köper för stunden, kanske tröttnar på om ett tag och då köper nytt. Kram

 • Lisa

  Ja.. man blir ju verkligen sugen på att köpa kläderna du visar upp i dina samarbeten när du själv anser att det är ”skitkläder” ? Sen undrar jag även över vilka företag som vill samarbeta med en person som anser att dom säljer skit ? Hade jag varit företagen hade jag i alla fall sett över mitt val av samarbetspartner efter ett sånt uttalande.

  • Kissie

   Utryckte mig lite klumpigt haha! Det är inte skitkläder, det är dock större volymer det handlar om och sedan är ju kläderna billigare. Det blir mer förbrukningsvaror som man kommer behöva köpa nytt av senare eller gå ut ur mode 🙂 Förstår du hur jag menar? Kram

   • Lina

    Haha också skrattar du bort det. Hoppas verkligeverkkugen alla dina samarbetspartners får se detta inlägg. Måste kännas roligt för dom 😂

   • Lisa

    Så du menar att kläder för +500 kr inte kommer gå ur modet eller blir slitna ? Alltså sorry men nu fattar jag verkligen inte hur du tänker.

 • Lina

  Nej men det är bra. Då kan vi läsare köp dessa ”skitkläder” som du rekommenderar så du kan köpa dom där lyxiga kläderna med kvalitet 🙄🤦🏼‍♀️. Dina samarbetspartners måste vara jättenöjda nu. 🤔🧐

 • word cookies answers

  Wow. You are so beaty in this dress. I love your picture.

 • Diana

  OMG vilka bilder!!
  Alexandras garden var skoj 😀

 • Karin

  Skulle inte vilja ha något samarbete med dig. Nu visar du en väldigt dålig och bortskämd sida! Fy

 • Bunny

  Tänk på att någon timme i gymmet lyftandes vikter/springa är inte samma sak som att promenera i flera timmar. Det är olika sorters utförande och olika sorters aktivitet. Det betyder inte att du är otränad. Alla blir trötta av att promenera och gå i flera dagar. Tryck inte ner dig så hårt 🙂

 • D

  Asså ååååhhhj fucking åsnor påriktigt alla ni som Ska gnälla på allt bloggare skriver. Det är deras fitt bligg stick från ddn om hon inte får kalla skitkläderna för vad hon vill. Ni är beroende av att läsa bloggen Sen tjurar ni när ni ser nåt ni inte gillar SOM OM hon tvingat er att köpa samma kläder som henne. Köp inte skitkläderna då ELLER köp skiten era töntar. Ni är så jävla bra på att kritisera så att de är skrattretande sen försöker alla se ut som alexandra ändå 😂😂 pajaser är d perfekta ordet för sånna som slösar livets tid på att tjaffsa med nån som skriver precis vad hon vill i SIN blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *