First day in Melbourne

Hej! 🙂

Nu kommer äntligen lite uppdatering. Vi har haft en fantastisk dag här i Melbourne, även om vi inte gjort något speciellt. Vi åkte in till city där vi vandrade omkring, tittade på folk och omgivningen. Blev lite mat, fika och masa kaffe. Sen avslutade vi dagen runt 4-tiden när Lina (Andreas syster) slutade jobbet, då åkte vi och mötte upp henne på hennes jobb och åt lite mat innan vi åkte hem igen. Vi handlade lite på vägen också så vi kan stanna inne ikväll. Nu börjar nämligen jetlaggen kicka in!

Vi alla var superpigga imorse när vi vaknade runt 7 tiden haha, men inte lika nu längre.. Somnade till på tåget hem flera gånger och håller typ på att somna medan jag skriver detta. Klockan här är 10 på kvällen så det är en ganska stor tidsskillnad mellan oss. Vi ligger alltså före er. Men det är skönt, då kan vi leka under dagen och jag kan blogga sen när jag kommer hem i lugn och ro 🙂

Gick föresten in i Louis Vuitton butiken idag och min väska var helt slutsåld 🙁 Så himla trist, var verkligen mentalt redo för en ny skönhet i garderoben. Fanns bara den svarta kvar men gillar mer den bruna. Så får nog bli att beställa från nätet istället. Kanske lägger en beställning medan jag är här så ligger den nog och väntar på mig tills jag kommer hem. Tänk så nice! 🙂 En liten ”välkommen-hem-present” från mig själv, till mig hehe..

Ps. Hade BH på mig idag… Herregud så stora rattarna blir av den haha!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *