Framme i Australien!

Hej på er!

Vi är äntligen i Australien (Melbourne) och har flyttat in i huset som vi ska bo i några dagar. Klockan är snart 3 på natten här så det kommer inte blir så mycket mer uppdatering från mig idag, utan det kommer imorgon. Är så trött och grötig i skallen just nu så det kommer inte komma upp något vettigt oavsett 😉

Men vet ni vad? Flygresan var inte alls jobbig! Första flyget tog 6 timmar till Dubai, då kikade jag på 3 filmer och hade det allmänt gött. Sen när jag hoppade på andra planet som skulle ta oss hela vägen hit (13 timmar) så somnade jag direkt och sov i hela 10 timmar haha! Jag som hade massa planer på att skriva på boken och läsa en bok för inspiration. Nehepp blev ingenting med det haha.. Men den sista timmen fick jag faktiskt lite inspiration från någonstans så blev ett kapitel iaf. Bättre än inget 🙂 Nej men så flygresorna har gått väldigt bra.

Dock blev det ingen LV väska på flygplatsen i Dubai. Dom hade i Louis vuitton där så jag får kika efter en butik här istället. Men planen är imorgon att åka in till city där det finns både butiker, gallerior och massa restauranger och gå runt. Vi kommer ju troligtvis vara väldigt jetlaggade så det blir ingen avancerat imorgon inte.

Vi åkte tyvärr inte lika bekvämt som när jag gjorde när jag åkte med Fanny, så blev inga foton 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *