Tbt

Idag far vi till Australien och lägligt nog vill jag göra en #throwbackthursday till när vi var senast utomlands i värmen. Sri lanka-resan som vi gjorde ihop med LaPoint camps 🙂 Åh vad vi hade det bra där! Var varmt, vi fick uppleva nya spännande saker och vi fick underbara bilder därifrån. Kan ju inte bli bättre? Kommer aldrig minnas regnskogs-safarin som vi åkte på när vi gick runt i flipflops och blev attackerade av blodiglar haha!! Vad arg jag var över klädvalet, jag hade ju dessutom på mig en liten vit spetstopp som blev helt genomskinlig av regnet. Det är så typiskt mig så ni anar inte.. Jag och klä mig efter väder är inget som går ihop…

Det ska bli så himla skönt att få komma till värmen igen, speciellt nu när snökaoset har nått Sverige. Det känns lite hemskt nog ännu bättre att resa när man vet att vädret hemma i Sverige är ännu jävligare än vanligt. Lyckan att få byta ut dom tjocka jackorna mot små, söta klänningar, och byta ut halsduken mot mina härliga nya solglasögon från Gucci. Wiie!

Nu ska jag packa klart väskan, hehe är inte riktigt klar än..

kissie sri lanka

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)
 • Karma is coming

  Hur känns det att vakna upp varje morgon och vara DU? Hade jag gått i dina skor hade jag fan gråtit mig själv till sömns varje natt. Hur kan man egentligen må efter 10 år som en av Sveriges värsta nätmobbare, efter vad du skrivit om din egen familj, din oskyldiga lillasyster, hur du förstört många unga flickors liv med bland annat hets om bantning, och allt annat sjukt du har på samvetet som du aldrig ens bett om ursäkt för. Du har heller ingen riktig talang, du är alltid en sämre kopia av alla andra du försöker efterlikna och du är inte vidare snygg heller. Tja, det finns verkligen inte mycket hos dig att hänga i julgranen. Förstår inte hur du lurat din kille att vilja vara med dig, eller varför du fortfarande får uppmärksamhet i media, trots att du sakta men säkert är på väg ut ur leken. Och din insida verkar vara riktigt vidrig den också, så som du snackar skit om oskyldiga människor till höger och vänster, och alltid har ett behov av att hävda dig och ljuga. Du verkar ju inte ha den minsta gnutta skam i kroppen. Jag förstår helt ärligt inte hur du inte kan skämmas ögonen ur dig..

  • Josefine

   Vad har du för nytta av att klicka dig in på hennes blogg? Lägg din energi på något vettigt istället för bry dig om nån du verkligen spyr galla över.

  • Tina

   Kan också tycka att en ursäkt för sitt beteende vore på sin plats när man påsyår sig ha vuxit upp och vuxit ifrån beteendet.

   • Jenla

    Hon har bett om ursäkt, och sagt att mycket det hon sa var fel. Men hon var ung och blev påverkad av andra hon har skrivit om detta många gånger. Tror ni inte hon har mått dåligt? Hur tror ni hon mår när hon läser era kommentarer? Hur mycket skit tror ni hon får om dagen? Man ska be om ursäkt det har hon gjort, men livet går vidare och hon ska inte ursäkta sitt liv..

 • johanna

  men åh det ser ju så härligt ut!

 • S

  Så fin klänning den svart blommiga vart ifrån ?

 • Therese Berglund

  Ibland är en bild så vacker och inspirerande så man bara måste berätta det! Bilden där du står barfota med det röda paraplyet i den somriga klänningen är du så fruktansvärt vacker i! On point så att säga!

  Kram, hoppas det blir roligt i Australien. Längtar själv efter att resa iväg någonstans!

 • Diana

  men shit vad nice! Att få åka bort till värmen igen, hoppas ni får en jättefin resa. Ta en massa härliga bilder igen
  Kram på dig

 • Sandra

  Åhh surfa !! Så himla fränt och härlig känsla 😀
  Riktigt fina bilder

 • Sophie

  vilka härliga bilder 🙂 gillar bilden med apan haha!

 • Viktor

  Härliga bilder som vanligt 😀

 • Maria

  Du måste mena att du aldrig kommer att GLÖMMA, du har skrivit jag kommer aldrig att minnas regnskogssafarin :p

 • Hannah Englund

  Ville bara skriva och säga att jag har haft en riktigt tuff dag, veckan innan mensen med ångest och all skit den innebär!:( Men så klickade jag in mig här och såg bilderna på er. Log för första gången idag helhjärtat, med hela kroppen långt nerifrån magen.:) Du/Ni utstrålar så mycket glädje och kärlek. Tack för att du fick mig att le och känna glädje som avslutning på en riktigt pissig dag. Är så glad för eran skull. Massa kärlek<3

 • Amanda Milefjord

  Åh , elefanter! Har alltid velat se elefanter!

  Kika gärna in på min blogg , där får du läsa om psykisk ohälsa , inspiration , tankar och åsikter och mycket mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *