Marmorfierat badrummet

Hej på er! 🙂 Är just nu mitt uppe i min fotografering. Jag har fått tillåtelse att lägga ut backstage så ni kommer få se senare idag hur det ser ut och för vilket företag det är. Ni kommer känna igen dom kan jag halvt våga lova er 😉 Allting går superbra och vi är ett jättehärligt team som jobbar ihop idag. Så taggad på att få så resultatet senare. Det kommer även komma upp en video från dagens fotografering så kommer ni få se exakt hur det har gått till.

Just nu har vi en lunchpause, tjejerna har åkt och köpt mat till oss. Nam nam, har valt en laxsallad för att vara lite nyttig. Åker ju faktiskt utomlands snart och ska springa runt i bikini. Även om mina extrakilon inte stör mig så känns det lite bättre att veta att man har varit nyttigt och gjort det som är bäst för kroppen och hälsan. Vi har ju bara en kropp och den ska vi ta hand om så gott som vi kan!

Jag hann fixa klart badrummet igår, så nu har vi ”marmor” istället för en grå bänkskiva där jag har mitt smink och lite annat smått och gott. Detta har jag gjort enkelt med en ”tapet” som har klister på sig. Man kan alltså lika enkelt få bort det genom att värma upp det med en hårfön. Så det gör inget om man tröttnat på det eller att det inte blev exakt som planerat. Vad tycker ni, blev det bättre eller vart det för mycket? 

Före:

Efter:

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *