Min nya bil!

Sponsrat av Volkswagen.

Say hello to my new baby 🙂 En sprillans ny Tiguan executive edition, och ingen kan vara nöjdare än mig idag haha. Jag känner mig så redo att lämna min gamla A1 mot en större variant. Så nu har jag en fyra dörrars, stort utrymme för bagage och hundarna, automat mm. Jag kommer gå in på fler detaljer om ni är intresserade av det senare, för den har grymma funktioner. Tex att kartor på iPhone dyker upp på navigeringsskärmen i bilen. Perfekt nu när den blir olagligt att hålla i telefonen medan man kör. Från och med den 1a Feb börjar den lagen gälla om jag inte misstar mig?

Så förutom att hämta min nya bil har jag teståkt den lite, den är så rolig att köra! Och backkameran är GRYM! Fickparkerar som en hjälte nu haha. Sen åkte jag och köpte lite hundmat, lite nödvändigheter till resan och nu ska jag strax iväg för spraytan så jag blir lite snygg och fräsch till morgondagens fotografering. Sen är det städning som står på schemat, hehe skoj va? Nej men måste leta upp mitt bankomatkort som jag lyckats gömma någonstans.. Har lyckats slarva bort den 3 gånger förra veckan. Alltså det är pinsamt hur virrig jag är! En taxi chaufför kom hela vägen från Arlanda tillbaka till mig för att lämna mitt kort som låg kvar i bilen.. Så himla snällt av honom!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (33)
 • Julia

  Usch snälla vart är miljötänket? Du behöver verkligen inte en överdimentionerad suv särskilt inte när säkert 90% av din körning är i stadsmiljö! Parkeringsmöljligheterna minskar ju avsevärt när man kör ett såntdär monster. Detta handlar inte om missunsamhet och jag har full respekt för det faktum att du inte åker kollektivt men det finns betydligt mindre och miljövänligare bilar (t.ex. elbilar) som ändå kan uppfylla dina behov för en mindre eller liknade summa!

 • Anna

  Här var det både länkar, reklam och sponsrat men det står som vanligt inte utsatt i Kissies texter.
  Vem tror på allvar att hon har betalat den här bilen själv till den kostnad som normalt folk får göra????
  Vi är inte lättlurade som alla bloggare tror.
  Visst alla små barn ni har som följare som varken vet eller förstår men vi 20% övriga vet.

 • Anna

  Nu står det ”I samarbete med”.

  Har ni inte råd att betala bilar mm som alla vi andra ni som skryter jämt om era höga löner ni får inom bloggen och you tube???
  Borde ni ha. Eller är det med fejk som allt annat?

  • Sanna

   Nej, denna självständiga feministen vägrar betala helt för sig själv- samtidigt som hon skriker girlpower, haha!

  • Moa

   Fast det är faktisgt smartare att lease än att köpa. Hon kommer säkert vilja ha en annan bil om några år och då kan hon lätt byta ut den än att sälja en bil som man har köpt och som förlorat värde.

 • Lisa

  Ja och ”Min nya bil” är = Min nya leasing bil.
  Det ska låta så fancy och bra men eftersom inte Kissie betalat för bilen den summa som bilen kostade så är det bara inte hennes bil.
  Deras höga löner är pga dessa samarbeten och sen skriver man annat för att det ska låta så jäkla lyxigt och perfekt.
  Allt inom sociala medier är fejk.
  Håller även med Julia ang miljötänket som inte finns. Väldigt dålig reklam att göra när man inte tänker längre än fejknäsan räcker. Tummen ner för ”din nya bil”!

  • Sanna

   Hon vet inte vad ’betala helt’ betyder trots sin ekonomi, först sin näsa och nu med bilen. Innan det, bröst, läppar och fillers. Hon är en blodyngel och inte så självständig som hon tror 😂

   • Emma

    Varför sån bitterhet? Varför läser ni ens bloggar om ni bara ska sprida negativitet?
    Vad spelar det för roll om bilen nu skulle vara på leasing? Är ju ändå hennes bil, eftersom man kan välja att lösa ut den efter x antal mil.
    Och det är väl självklart att bloggare el div kändisar ska få pris reducering eller betalt för reklam de gör? Det är ju liksom deras jobb..
    Och Ang ‘miljöbilar’ vet ni hur deras tex 9200batterier utvinns ur jorden? Inte speciellt miljövänligt..läs på!
    sluta visa sån bitterhet..

    Alexandra..hoppas du inte tar åt dig allt för mycket. Stå på dig och fortsätt jobba som du gör och va dig själv 🙂 kram

   • Kakan

    Haha, blodyngel, det var något nytt! Är det en korsning mellan en igel och ett grodyngel?

  • Kissie

   Det är en bil jag får för vi samarbetar 🙂 Skrivit längst upp i inlägget att det är ett samarbete, inget jag döljer. Kram

 • Matilda

  Är din A1a såld? Annars får du gärna höra av dig!😊

 • enna

  Wow! Den är helt fantastisk! 🙂

 • jessica

  Håller med lite om miljötänkande. Det är en fin bil men behövde du köpa en splitter ny när du kan köpa en fin begagnad?
  Det är så onödigt att ge företag anledning att vilja producera fler bilar direkt från fabrik när det finns så många bra och schyssta bilar att köpa av bilhandlare i andra hand.
  Miljötänkande är lika hett som feminism!😄

  • Nisse

   Hon har INTE köpt bilen!

   Det är som vanligt. De köper aldrig saker utan FÅR pga samarbeten.

   Och det tack vare oss läsare som är så dumma!

   • Jessica

    Ja fast även om hon får bilen så är det ju ett eget val huruvida man tackar ja eller inte? Även om vi som läsare är den grupp som företagen vill åt via att sponsra Alexandra med produkter så är det fortfarande upp till henne att välja vad och vilka företag som hon associeras med. Således spelar det ingen roll om hon har köpt en ny bil eller fått den för resultatet blir detsamma för företagen; fler bilar kommer förhoppningsvis att säljas och fler kommer behöva produceras -> onödig miljöpåverkan och överdriven konsumtion

    • lotta

     men hallå hur avundsjuk är du XD tror du det slutar tillverkas bilar för att man köper en begagnad? och det är väl absolut lika många som kör bil ändå. man får väl inte ett nytt körkort genom att köpa ny bil 😀 vissa tycks hitta fel i allt. man kör väl sån bil man vill, dvs. dom som KAN välja 😉

 • Diana

  Åh men vad snygg!!!
  haha men hur fickparkerar man som en hjälte? haha det lät kul men jag hajar. Du är awesome!!!
  Den är asfin, jäkligt nice åk. Hoppas du får en fin åktur, njuta av bilen av för mycket hat av dessa avundsjuka människor. <3
  Kram fina

 • v

  Grattis till nya bilen, super snygg! 🙂
  Ps. Vilken stämning i komentarerna (igen)! 😮 har komenterar det förut men asså allvarligt, många leeeetar verkligen efter ngt att klaga på vare sig de gäller bilar, smink, resor osvosv.. vad är grejjen? Ngn klagare som törs svara på den frågan helt ärligt, kanske anonymt? Handlar de om avundsjuka eller mår ni så dåligt själva att ni känner att ni måste ta ut de på ngn annan i detta fall Alexandra? Tell me! 🙂

  Jag erkänner jag är ofta avundsjuk MEN jag skriver ju inte hat eller klagar bara för de! 😉

 • ...

  Kommenterade du inte förra veckan att du är den enda bloggaren som äger sin bil? Har du betalat bilen själv alltså? Här står det ju att det är ett samarbete? Hur mycket betalade du själv och hur mycket fick su sponsrat? Kan du inte skriva ett inlägg och förklara?

 • Zallie

  Sjukt snygg bil 🙂
  Sen funderar jag på de personer som skriver om att det är ”fel” att Kissie fått bilen och inte köpt den. Säg till när ni tjänar en bra summa pengar, är kända men ändå tackar nej till en ny bil. Sen fattar jag inte alls varför ni drar in feminism i detta när det handlar om ett samarbete? Läs på om feminism och väx upp. 🙂

  • Ugglan

   Kan bero på att hon skriver att det är hennes bil när det är bilfirmans osv.
   Allt ska låta som om hon betalat den när hon inte gjort det.
   Det blir så ytligt och så är det med allt ”Kissie köper”. Hela hennes utseende är ett samarbete. Hela hennes kropp och fasad är ett samarbete.

 • Ugglan

  Och vadå rik och känd? Hade hon varit det så hade hon inte behövt några samarbeten eller någon blogg.

 • J

  Men herrejisses!
  Läs igenom alla era kommentarer och börja bete er som vuxna människor. Vad är nivån på alla här egentligen. Om jag hade gjort ett samarbete och dealen var att jag skulle köra deras bil hade man ju inte tackar nej, och den som säger att det skulle gjort det ljuger. Tror ni att det bara är bloggare som gör samarbeten och blir sponsrade? Då har ni fel där också, kockar gör samarbeten, modeller gör samarbeten mäklare gör samarbeten, så om ni bu tycker att det ör så himla fel att en bloggare gör det så kanske ni ska fundera på vad ni ska göra åt er avundssjuka, för det är inte hällsosamt. Finns kanske viktigare saker att lägga energi på, typ vad ni ska göra med era egna liv. Ibland blir jag mörkrädd av vad man får läsa i kommentarerna från andra tjejer, det måste bli en ändring nu!

 • nanna

  Är det här reklam? Jag förstår inte…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *