Veckan som har gått..

VECKANS BÄSTA:
Hänt mycket kul, tyckte nog det var lite extra kul på fredagen och på lördagen. I fredags var jag ute med mina vänner Viktor, Michelle och Carro och vi hade en galen kväll ute. Sen på lördagen hade jag ju en heldag med Andreas. Blev både spa, världens godaste sushi och sen stand up på kvällen. Vilken dag! 🙂

VECKANS SÄMSTA:
Har varit på fruktansvärt dålig humör och känt att något inte står rätt till.. Känner mig lätt irriterad och nästan lite frustrerad. Hoppas verkligen att det släpper nu under resan.

VECKANS KÖP:
Ja det får ju såklart bli min orange päls från H&M. Men förutom det köpte jag även fransar, brun-utan-sol och en vit, spets-blus.

VECKANS JOBB:
Förbereda sponsorer inför resan (resan är inte sponsrad men jobbar ju medan jag reser) och boken. Sen bloggen varje dag såklart 😉 Det ska man inte glömma, det är ju minst sagt ett heltidsjobb.

VECKANS OVÄNTADE:
Våran slime-video, resultatet blev ju inte alls som planerat haha! Kolla själva – LÄNK 

VECKANS GODASTE:
Sushin på Minako, omg vill ha mer nu!

VECKANS PLANER:
Åh så mycket skoj!! Imorgon ska jag hämta en ny sak som jag inte har berättat om för er än.. Ni kommer alltså få se min nya bebis imorgon 😉 Ni kommer älska det!! Sen har jag ju spraytan på kvällen inför fotograferingen på tisdag. På onsdag har jag möten och sedan på torsdagen flyr vi till Australien.

Såhär kul hade vi i fredags.. HAHA! 🙂 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *