Materiella önskningar..

Väska från Louis Vuitton, Pochette Metis. Helst brun (som på bilden ovanför) men den i svart funkar även också väldigt bra 😉 Funderar på om jag ska unna mig denna imorgon när jag drar in till stan för att shoppa dom sista sakerna till resan.. Vad tycker ni, är den fin?

Sneakers från Puma, Basket Heart Patent. Så himla fina med dom stora skosnörena 🙂 Våren är faktiskt på G även om det inte känns som det, och då vill jag gärna ha dessa på forssingarna. Dom finns >HÄR< (adlink) ifall ni också är sugna på dom.

Parfymen Good Girl – Carolina Herrera. Ingen aning om hur den doftar men jag är så kär i flaskan som ser ut som en klackad sko haha! 🙂 Vill gärna ha den ståendes vid mitt smink i badrummet, tänk så fint! Kommer kika efter denna på flygplatsen när jag drar iväg på torsdag, men hittar jag inte den (eller att doften inte passar mig) kommer jag unna mig en Tom Ford parfym.

Denna supersnygga klänning, wow! 🙂 Tycker både modellen och färgen är så himla läcker. Vill gärna ha på mig den när jag är snyggt solbränd efter Australien resan eller efter en grym spraytan. Rädd att man kanske ser lite blek ut i den färgen annars? Ni hittar den >HÄR< (adlink) ifall ni också blev sugna 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *