Spa, sushi och stand up

Hej, hemskt mycket hej!

Blev visst ingen bloggning idag.. Sorry, my bad men jag hann verkligen inte. Jag sov längre för jag var ute med några vänner på fredagskvällen. Hade sjukt kul, kom inte hem förens efter 3 på morgonen vilket inte hör till vanligheterna nu för tiden hehe.. Så sov tills 10 ish, då hade Andreas gjort frukost till oss och sedan skulle vi åka till Sturebadet för en dag där. Han fick det i julklapp av mig, tyckte det var passade då vi sa ”inga julklappar”. Detta gjorde vi ändå ihop lixom, sen fick han även en valfri behandling. Han tog 50 minuters massage vilket jag tyckte var ett utmärkt val. Så mycket som han har jobbit och slit så förtjänar han att bara bli ompysslad och ha det mysigt.

Efter att vi hade varit där ett tag åkte vi och åt typ världens godaste sushi. Alltså ni måste dit och köra på deras avsmakningsmeny, den var brutal! Minako heter stället och den ligger vid Odenplan. Grym mat, härlig personal som tillagade allting framför än och pratglad var han också. 5/5 får dom! Fick inte maten sponsrad 😉 Men jag var så mätt efter så jag trodde nästan min mage skulle spricka.. Såg höggravid ut, min mage har en tendens att bli superhård och rund om jag äter för mycket. Vet inte om det är för jag är känslig mot något eller om min mage helt enkelt funkar så..

Sen efter maten det åkte vi hem, bytte om lite snabbt för sedan var det dags för stand up. Jim Jeffery är en utav våra favoriter när det kommer till komiker, vi har sett honom på Netflix och Andreas såga att han skulle komma hit så vi bokade biljetterna direkt så vi fick våra platser säkrade. Så vi åkte dit (som många andra) och hade så sjukt kul 🙂 Herregud vad människan är rolig, och han var så snabb! Han jobbade med publiken och gjorde allt vi sa till något kul och till en del utav showen.

Men nu är jag supertröst efter den här långa lördagen, så vi hörs imorgon igen. Nu ska jag njuta av min choklad och sova sen. Puss.

kissie pojkvän Andreas

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *