Hej! Har jobbat hela förmiddagen med ett samarbete med som ske under tiden jag är bortrest i Australien 🙂 Nu är det klart och nu ska jag börja klippa en video som ska komma upp på min youtube-kanal och sedan är det möte som gäller.

Jag vill ge ett bra tips för er som vill göra 2018 ett bättre år än vad 2017 var. Och det bästa tipset är följande: fira alla små vinster! Det kommer göra dig gladare, mer motiverad och orka försätta. Försök inte snöa in dig på det största målet för då kommer du bli så ledsen när det inte går din väg. Utan se små delmål fram till det stora målet istället så kommer det ge med sig när det är dags.

1. Jag har en KICK ASS fotografering nästa vecka för ett företag jag verkligen tycker om och stöttar. Wihoo 🙂

2. Vi har fått in en grym samarbetspartner till Australien resan.

3. Jag sa upp mig från youtube-nätverket ENT (ja det är en victory, det som inte funkade 2017 ska inte följa med in på 2018) och ska börja jobba med några andra.

4. Får fler och fler förfrågningar om TV-jobb, även om inte alla passar mig och jag får tacka nej så är det kul för det är ju den riktningen jag vill gå.

5. Jag har fått tillbaka träningslusten.

6. Nästa vecka drar vi utomlands och efter det har jag fler resor inplanerade. Så kul!

7. Jag får en ny bil snart.

8. Beställt hem en sjukt snygg vintage väska, sånt blir jag glad av!

9. Jag har min underbara Andreas vid min sida, vilken man jag har! Dayyyymmm…

10. 2018 kan omöjligt bli sämre än vad förra året var, så det kan bara bli bättre.

Några saker som jag ser som små vinster i min vardag. Jag väljer att fokusera extra på dom istället för på dom sakerna som inte går min väg. Det funkar inte alltid, men jag försöker tänka så iaf. Vissa dagar är man ju svagare psykiskt men då gäller det att se det för vad det är. Idag har jag en dålig dag, det är inget dåligt liv.

Sen har ni ingen resa att se fram emot? Se fram emot den lunchen med din vän som du har inplanerad! Eller se fram emot tröjan du beställde, eller kanske sparar till. Man kan också se fira en vinst som att man hade en sjukt trevlig stund med sin familj här om veckan, för det är inte en självklarhet för många. Så det gäller att verkligen leta och hitta vinsterna, för dom finns det många av om vi bara tittar noga.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *