Före vs Efter

Sponsrat av Aleris.

Minns ni att jag opererade mig innan jul? Jo nu ska jag berätta vad det var jag gjorde. Som ni vet opererade jag näsan för flera år sedan. Jag blev supernöjd och kände mig mycket bekvämare och tänkte inte mer på det. Men tyvärr började jag märka skillnad på näsan.. Den var inte längre lika rak för jag hade fått som en grop på ena sidan som gjorde att näsan såg ”vågig” ut. Jag fick dessutom problem med att andas på den sidan.

Jag googlade runt och hittade Aleris Plastikkirurgi och frågade ifall dom kunde hjälpa mig. Varför jag valde dom var för att dom verkade professionella, andra bloggare har gått dit samt jag gillade verkligen bilderna som kom upp från deras operationer. Samtliga resultat såg väldigt bra och symmetriska ut 🙂

Så Dr Kjell-Ove Sällström tog emot mig och tittade samt lyssnade på vad jag hade att säga. Han bekräftade att brosket hade förflyttat sig detta kunde han enkelt korrigera genom att flytta på brosket. Förutom att jag skulle få lättare att andas så skulle näsan bli mer symmetrisk och se rakare ut. Så det var inget snack om saken, jag signade upp mig och 2 veckor senare fick jag en tid 🙂 Allt gick på under en timme och nu ser näsan fin och rak ut. Det viktigaste, jag kan andas haha. Jag är supernöjd med resultatet och så glad jag gjorde det.

Före:

Efter:

Före:

Efter:

Posted in: PICTURES
Kommentarer (34)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *