Måndag: 
Mamma kommer över med min syster så vi kan spela in en video till min youtube-kanal. Sen blir det nog lite mys på stan. Avslutar dagen med ett möte.

Tisdag:
Ska tvätta min bil ut och invändigt. Det ska nämligen säljas för jag ska få en ny bil. En större sak så jag får plats med allting 🙂 Familjen är ju dessutom större nu än vad den var när jag köpte min lilla audi. Men vet ni vad som slog mig? Jag är nog den enda bloggaren som faktiskt äger en bil hehe.. 

Onsdag:
Fota till bloggen med fotograf, möte med bilföretaget därifrån min nya bil kommer ifrån och sen träna är det som gäller! Har äntligen kommit tillbaka in i mitt ”träningsflow” och det känner så skönt.

Torsdag:
Förhoppningsvis får jag svar på en jobb-förfrågan denna dag. Då gäller det att planera mina närmsta månader för att hinna med allting. 

Fredag:
Ska fixa naglarna igen. Det gäller att hitta en snygg design som både passar fotograferingen som är på måndagen veckan efter samt resan till Australien. Tips? 🙂

Lördag:
Spa-dag på Sturebadet med Andreas. Han fick det i julklapp för jag tror verkligen det kommer göra honom gott att bara få koppla av och inte tänka på massa jobb. Sen på kvällen är det stand up som gäller, så kul! Älskar stand up 🙂 Vi ska se Jim Jefferies.  

Söndag:
Träna och äta middag hos mammsen.

Detta kommer upp på onsdag på kanalen! 😉

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)
 • emma

  kanske är det för att jag har mens men första tanken när jag såg bilden var blod haha.

 • Frida

  Vadå den enda bloggaren som äger en bil? Vad gör de andra bloggarna med sina bilar då? 😅😅

 • Kate J

  Hej Alexandra! Tänkte lite på en sak pga dethär inlägget, vad gör du på dagarna? Liksom hur skulle du säga att en ”jobbdag” ser ut? Har du ”rutiner” för hur du jobbar eller blir det spontant när du känner att du har nått att skriva om? Har själv en bild av att heltidsjobb med youtube och blogg är att man typ går på ärenden och möten för att sen mycket av tiden sitta hemma i tofflor och skriva (i mina ögon väldigt härlig tillvaro ;D ), så hur ser det egentligen ut?

 • Leoni

  Blondinbellas porsche ägs privat, betalad och klar 🙂 Tror att Kenza äger sin kombi också om jag inte minns fel? Ganska onödig kommentar att lägga oavsett, vad spelar det egentligen för roll? Blir du en bättre person av det? 🙂 Kram!

 • Erica

  Hej Alexandra! Tänkte bara höra vad du använder för trosor när du tränar? Jag tänker alltid på om jag böjer mig eller sådant på gymmet om mina trosor syns, färgen eller själva outlinen. Vet att du tränar mycket och om du har några tips? 🙂 Samma när man använder vanliga mjuka tights, ALLT syns liksom, kan inte direkt gå med en magtröja och tights/träningstight.. Vill inte oroa mig om mina trosor syns när jag kör all in på gymmet liksom 🙂

  Tacksam för svar! 🙂

  • Em

   Men alltså vem bryr sig om trosor/kallingar syns på gymmet? Du e inte där för att modella direkt… Köp annars trosor utan kant om du är nojjig. Minns inte vad dem heter nu då jag faktiskt inte bryr mig om va andra tycker om mina trosor, jag använder de jag själv vill för att de ska va bekvämt. Har du string syns ju det med, på lång väg.
   Underkläder är naturligt. Tänk inte så mkt på vad andra tänker om dig!

   • Erica

    Lite svårt när man har social fobi och kan få en panikattack precis när som helst när man är ute, klart jag tänker på andra då. Tog över ett år för mig att ens ta mig till gymmet själv så om en sak får mig att må lite bättre så skulle det underlätta. 🙂

    • Tina

     Tycker väl också att det är en skitsak. Det är bara du som tänker på att trosan kanske syns. Ingen annan. Men köp sömlösa trosor. Bekväma och syns ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *