För oss chokladälskare..

Hej!

Har ni haft en bra helg? Jag har det 🙂 Den har varit fylld med häng med familjen, skridskoåkning, lite shopping, mat och fest med vänner. Blir inte bättre än så va? Idag tänkte jag använda dagen för att träna och eventuellt spela in en video med min syster där vi testar på en sak som är väldigt populär just nu… Kan ni gissa vad det är? 😉 Just den grejen ser man typ överallt på instagram och youtube.

Igår besökte vi chocomania som ligger mitt inne i Mall of Scandinavia, och herregud så gott det var!! Ultimata stället för oss chokladälskare 🙂 Vi tog en varsin våffla täckt med massa godsaker. Vi fick även jordgubbar dränkta i choklad på spätt samt en vild milkshake som innehöll choklad, och mer choklad haha… Men den orkade vi tyvärr inte få i oss, vi var så löjligt mätta efter våfflorna. Men gott var det!

Ps. Gud vad jag är tråkig, jag har typ bara tjocktröjor på mig just nu.. Mys-mode deluxe på mig alltså..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *