Mina senaste videos..

Hej!

Igår spenderade jag dagen med mamma och lillasyster, sen på kvällen tränare jag med hjärtat. Ni kan kika in min insta-story så ser ni 😉 Tänkte faktiskt idag umgås med dom idag igen för min syster vill så gärna åka skridskor och igår regnade det så det blev inget.. Men idag blir det av! Kanske blir ett åk för mig med 😉 Om jag vill minnas rätt så är jag faktiskt rätt duktig på att åka skridskor..

Här har ni mina senaste videos från min youtube-kanal. Någon video som ni tycker extra mycket om? 🙂 Jag gillar nyårsvideon extra mycket, dock har flera sagt att skärmen jag står framför när jag spraytatar mig reflekterar mina bröstvårtor. Men vet ni vad.. I don’t care! Jag censurerar för att youtube annars raderar min video. Men tyvärr kunde jag ju visa Andreas bröstvårtor utan problem.. Denna värld alltså..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (9)
 • Josefin

  Jag skrattade så mycket åt videon med kläderna från wish 😂😂

 • Anna

  Off topic – men kommer ihåg att du var på Boracay. Sitter just nu och googlar flyg och hotell för att åka dit några veckor. Men – finns så otroligt mycket hotell och bättre då att gå efter rekommendationer. Du verkade nöjd med ditt hotell? Isf kan du ge mig namnet så kan jag kolla in det (vill inte bo budget utan bättre ställe). Tack på förhand om du har tid att svara (har kollat med några kompisar som är där just nu också men de har bytt boende 2 ggr för att de inte var nöjda med det de valde först…).

 • Julia

  Jag fullkomligt älskar att du väljer att ha kvar bröstvårtorna. Dags att folk börjar inse att det är no big deal.

 • ....

  Fast dina bröst ser ju inte likadana ut som din sambos. Du har en kvinnokropp o han en mans kropp. Du har ju opererat dina bröst pga en anledning, att de ska bli mer attraktiva o locka uppmärksamhet samt att du tyckte det var snyggare. Så nej det är inte samma grej att visa en kvinnas bröst så som en mans. Jag vill inte att min kropp jämförs med mäns, för jag är ingen man. Inte vill jag att någon ska sitta o dregla sig över min kropp. Men vi alla är olika o har olika mycket bekräftelsebehov

 • Tabita

  Jag gillade ocksa videon fran Wish. Vore kul att se en video dar Andreas typ gar loss pa Kicks och koper smink at dig och du maste gora en ‘look’ med bara det han koper 🙂

 • I-m

  Haha alltså wish-videon, SÅ rolig 😂

 • Åsa

  Asså orka att du har så jävla snygga tuttar 🖕 😍😍😍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *