Sno stilen!

Inlägget innehåller adlinks

Mötet gick bra och nu ligger jag hemma igen. Och jag skickade även iväg en jacka som jag sålde till en läsare. Den rosa fluffiga saken ni vet? Den är jättefin och mysig men jag använde den sällan för modellen var inte exakt som jag ville ha den.. Så lika bra att sälja den så den slipper ta plats i garderoben. Köpte en härlig orange historia istället som förhoppningvis sitter bättre.

Många gillade denna outfit så här kommer länkar till plagg som liknar mina 🙂 Tyvärr tog jackan slut efter jag länkat den (brukar bli så hehe) och samma gäller tröjan samt byxorna. Men lyckades hitta plagg som nästan se r exakt likadana ut. Speciellt jackan, samma längd och allt. Dock verkar det endast finnas EN KVAR påsidan! Först till kvarn blir det..

Tröja – LÄNK // Byxor – LÄNK // Skor – LÄNK // Handskar – LÄNK // Kappa – LÄNK // Väska – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *