Länge sen jag åt chiapudding

Hej på er!

Hoppas ni mår bra? Jag ska skynda mig på lite för jag ska strax iväg till TV4 huset för ett möte. Vaknade lite sent idag, lyckades trycka på snooza knappen och somnade om hehe.. Så får bli en snabb make up idag. Men jag la ansiktsmasker igår som vanligt så huden känns bättre idag. Den känns inte lika irriterad som den gjorde igår. Tyvärr blir min hud lika irriterad som mitt humör under mensen hehe…

Igår gjorde jag iordning chiapudding till mig och älsklingen. Åt det himla mycket förut men har glömt bort det lite.. Jag vill dessutom gärna ha lite variation på frukosten så detta blev perfekt, och gott! Som ni kanske ser toppade jag puddingen med cocosflakes och smälta hallon. Mums! Imorgon tänkte jag göra bananpannkakor, var länge sen jag åt det med 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *