Avslutade dagen med en trevlig middag på Buco Nero med Viktor 🙂 Trevlig resturang och maten var helt OK, men tyvärr dras ju betyget ner när servitrisen inte var så trevlig. Man vill ju mötas av ett leende och en trevlig ton. Inte en person som knappt orkar titta på dig.. Så det var ju lite tråkigt men annars var det ju supermysigt. Jag och Viktor babblade på som vanligt, tycker synd om personerna bredvid. Eller så gav vi dom smaskig info att sälja till någon skvallerblaska haha who knows 😉

Nej nu ska jag sminka av mig och titta på ett avsnitt av Black Mirror som är skapad av netflix. Har ni sett den serien? Så jäkla bra! Rekommenderar den verkligen. Den handlar om hur framtiden kan se ut med all teknik som vi använder. Man kan verkligen relatera 😉 Speciellt i ett utav avsnitten där livet går ut på att betygsätta varandra. Är det inte lite så vår vardag redan ser ut?

Posted in: PICTURES
Kommentarer (19)
 • Hanna Lienhart

  På min blogg får du följa med mig som 17 år i Stockholm.
  Min blogg består av shopping, mode, modelljobb, mat och event !
  http://www.nouw.com/shansi

 • Martina

  Servitrisen är garanterad trött på alla sexuella och nedvärderande kommentarer man får i den branschen, så ens leendet och beteende blir annorlunda.

 • Penny

  Usch, hatar sånna restauranger där man sitter så nära andra. Känns alltid som de lyssnar på vad man pratar om.

 • Sanna Andersson

  Hej! Jag har sett dom flesta avsnitt av Black Mirror men jag känner inte igen det där med att betygsätta varandra men det låter väldigt spännande. Vilken säsong och avsnitt var det?

  • Yohanna

   Låter som ”nosedive”. första avsnittet i säsong 3. min favorit den säsongen också….pekar verkligen på hur våra liv kommer att bli om vi inte tittar upp från våra skärmar och ”likes”.

 • Diana

  haha jag hade velat vara där och höra allt. 😀 😀

 • Pia

  Usch, såna saker kan verkligen förstöra en trevlig middag!

 • Mikaela

  Tror nog aldrig jag kommenterat men nu måste jag bara! WOW, ditt halsband. Var kommer de från? Jag kände ett ”måste ha begär” när jag såg det. I vanliga fall använder jag bara mina guldsmycken, aldrig varit mycket för att byta ut men blev kär. Haha.

  Hoppas du ser och kan svara på detta, vore väldigt tacksam

  Mvh Mikaela

 • Ida

  Vilken fin blus! Vart kommer den ifrån?

 • Yohanna Jacobsson

  Hej Alexandra,

  En liten note bara. Black mirror är inte en Netflix Original. Vi har haft black mirror i många år på Channel 4 här i England och det är bara den sista säsongen (eller kanske två sista) då den har flyttats över till Netflix.

  Tycker att dom två första säsongerna är bäst men vet inte om dom finns att få tag på i sverige. Avsnittet du pratar om vad ett av mina favoriter i förra säsongen. Ska hoppa på den senaste i helgen också och hoppas den är lika bra.

 • clara

  Men waaa, vilken snygg frisyr du har. Har inte vart inne på din blogg på evigheter haha… Funderar på att klippa mig och tror fan det blir så som du har det! Så snyggt och enkelt!

 • Paula Smilee

  Fy avskyr människor som jobbar inom service branschen men som har tråkig attityd. Ska man vara otrevlig och ha tråkig attityd så tycker jag inte att man ska jobba med människor ! :/

 • Anna

  Jag håller helt klart med ovanstående kommentar. Att bemötas av personal som är otrevliga som jobbar inom service branschen är så oppassande. Men från min egna erfarenhet så kunde man komma hur pigg och super pepp på en bra dag på jobbet. Men till nästan det flesta fallen så är det gästen/gästerna som gör en nedstämd då det kan ha sån ohört taskig attityd till servitrisen.

  1, Klagar på maten som om det är servitrisen som har tillagat den, men gästen skulle aldrig själv klaga till kocken.

  2, någon i personalstyrkan är sjuk ( kocken kanske är själv ikväll till 100 gäster) och det har blivit alldeles för stressigt. Gästen säger ”ska det verkligen ta så här lång tid trots det ser att personalen inte hinner med att duka, servera, ta disk, fylla på salladsbar om så finns etc.”

  3, Gästen ser att det är mycket gäster och exempelvis torsken är slut i dagens meny, ” Då diskuterar gästerna framför personalen hur pass dålig restaurangen är”

  4, Eller när notan kommer och det har beställt en karaff med vatten och citron i. ” Då säger gästen till sitt sällskap, tänk att det tar betalt för lite vatten” Där står man som ett fån och tänker, ja det är då inte jag som har satt priserna men förlåt.

  5, Man dukar av ett bord och gästerna vägrar flytta sig till sidan för att underlätta. Det är både tung och otympligt. Och en kniv med sås på tallriken råkar trilla av och nudda till gästen ( absolut inte okej) men den där dåliga stämningen känner man av hela kvällen.

  Det är en tuff bransch att arbeta i. Jag menar inte att alla är lika dana och det skiljer sig mycket från resturang och restaurang, lika så att det skiljer sig från att vilja vara service inriktad och inte. Men det bästa man kan göra som gäst är att försöka liva upp stämningen.

  Ser att ni har fullt upp. Ger servitrisen ett leende och inte vara uppe mitt i en diskussion när servitrisen dukar av utan tackar för den goda maten.
  Istället för att säga det här va lite smaklöst kan man intället säga jag som person skulle önska det va lite mer kryddat men det var fint tillagat etc. Det lilla gör skillnad och jag säger inte att du inte gjorde det den kvällen. Men det är kanske också en läsare som är ett stort fan av dig som va väldigt nervös. Eller som nyligen fick sparken eller blivit lämnad. sympati

  • Magi

   Jag var på Buco Nero och åt med min pojkvän för några veckor sedan. Servitören var sjukt dryg!!! Fick vänta evigheter på menyn och vi såg att han bara hängde i baren och gjorde INGENTING !!! Fick be en annan servitris om menyn. Han sa aldrig något otrevligt men hade otrolig attityd och superdryg. Maten var ok men kommer aldrig gå dit igen.
   Det du säger kam stämma någon gång men en professionell servitör skulle aldrig avreagera sig på andra gäster vad som än hände innan. Men det verkar som dom flesta som jobbar på Buco Nero har attitydproblem.

 • Jerry

  Åh snygga boobies ! Fina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *