Fotografering coming up!

Hej!

Tänkte springa till gymmet för att träna kondition nu. Vi bokade precis in fotograferingen för ett väldigt roligt samarbete detta år så känner mig lite extra motiverad till att röra mig och komma i form. Dock är det inte så jättelångt fram, utan fotograferingen tar vi innan vi drar till Australien och vi åker ju den 18e denna månad.. Så mirakel kommer ju inte hinna ske hehe 😉 Nej men det känns alltid bättre i kropp och sinne när man har rört på sig ordentligt. Vi var och gymmade igår med men det var väldigt segt på löpbandet så blev mer styrketräning istället.. Brukar vara så efter jul och nyår..

Annars så ska jag jobba, har typ 240 mail som ska svaras på. Har massa skoj att se fram emot nu 2018! 🙂 Ska också boka in nageltid samt ansiktsbehandling innan jag reser. Ser fram emot en drema pen behandling. Har massa finnar och knotter just nu för jag har mens 🙁 Känns inte så jättekul när man är så noga med huden. Men det blir också alltid bättre efter mensen och efter en ansiktsbehandling. Så ska inte hänga läpp för det!

Vad är era planer för dagen?

Några år sedan dessa bilder togs.. Jag såg ju lite annorlunda ut på den tiden, läpparna är ju idag mindre och ögonbrynen fetare bland annat haha… Men allt har sin charm, var så liten och osäker här!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *