Önska-Outfit

Inlägget innehåller adlinks.

Internetshoppar lite.. Behöver nya krämer till ansiktet och lite fina klänningar till Australien. Vi åker ju om typ 2 veckor, gud vad tiden går fort! Så gäller att fixa allting i god tid. Vad tycker ni om denna outfit tex? 🙂 Tror den hade passat perfekt där borta. Har redan lagt halsbandet och klänningen i kundkorgen nämligen..

Har ni några resor inplanerade för i år? Berätta gärna vart ni ska åka, det är ju verkligen livet att få resa! Jag vill gärna hinna besöka Kina och Maldiverna också detta år. London är ju redan planerat men det känns ju inte så ”utomlansigt” hehe, förstår ni vad jag menar? Men oavsett ska det bli roligt, speciellt att få åka iväg med tjejerna och få riktigt kvalitétid.

Klänning – LÄNK // Hatt – LÄNK // Skor – LÄNK // Halsband – LÄNK //

Posted in: PICTURES
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *