Galen i ansiktsmasker

Vilken mysig dag jag har haft idag 🙂 Åkte först hem till Bea för att mysa och äta lunch. Så vi promenerade till ICA, handlade lite nyttigheter till en smarrig sallad och sen blev den en promenad hem för att äta. Efter åkte jag och hämtade upp en kofta till mamma som hon hade köpt via tradera. Kvinnan som öppnade dörren brast ut ”OMG KISSIE?! SKA KISSIE KÖPA MIN TRÖJA!?” haha, förklarade att det var min mamma men eftersom jag bor nära får jag agera som ryska posten 😉

Innan jag åkte hem blev det en sväng förbi MOS där jag bytte ut min ring mot en mindre så den inte åker av mitt finger. Det var alltså ingen förlovningsring jag fick, det var en ring som jag hade tittat på och tyckt var väldigt fin. Tyckte tanken var så fin, att han noterade att jag tittade på den och gav den till mig. Den sitter på mittenfingret och det är min lilla kärleksring från min älskling.

Nu ska vi strax iväg och träna tänkte vi, sen blir det ansiktsmask. Har verkligen blivit galen i ansiktsmasker haha.. Kanske märks? Dessa snygga masker hade vi på igår 😉 Ni kan ju se hur det såg ut när jag la på den på Andreas min senaste video (LÄNK). Så himla kul, jag kunde verkligen inte sluta skratta haha..

Posted in: PICTURES
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *