Gott nytt år!

Gott nytt år fina ni! 🙂

Hoppas ni hade en fantastisk kväll igår, oavsett om ni var ute och skålade eller hade en lugn kväll hemma. Vi hade en magisk kväll med vänner. Vi åt middag hos vår vän Albin och sedan innan 12-slaget drog vi in till Mr french för att skåla in det nya året där. Vi vaknade upp runt halv 12 tiden idag haha men det får man göra dagen efter 😉 Men vi mår ändå hyfsat bra idag så skippar nog att köpa en fet pizza. Är konstigt nog mer sugen på att träna haha, men det kanske beror på att vi ska till Australien om mindre än 3 veckor.. Så kul det ska bli!

Vi ska nog åka och hämta hundarna snart, men innan det vill jag bara ligga i soffan ett tag och dricka en till kopp kaffe.. Sen har jag lite cravings efter sushi med massa chilimajo på, det är så fruktansvärt gott! Sen tänkte jag klippa gårdagens video också, filmade ju igår. Inte så jättemycket på själva festen, hade för kul för att tänka på kameran men lite filmade jag och som sagt filmade jag mycket innan.

Föresten, har ni filat på era nyårslöften..? Kan inte bestämma mig riktigt för vad mina ska vara..

 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *