Bye 2017..

Hej!

Idag vaknade vi upp bruna och fräsha, så redo för kvällens party! 🙂 Men innan det ska jag åka och lämna hundarna och fixa iordning mig. Tänkte också filma idag, kan väl bli kul? Lite förberedelser innan vi åker iväg, och även såklart på festen 🙂 Gjorde ju det förra året men i år tänkte jag ha mer fokus på det som händer innan. Filmade tex när vi spraytande oss, vet dock inte hur jag ska censurera snyggt i final cut pro.. Någon som vet? Eller kanske kan tipsa om en bra tutorial? Vill ju lixom inte blir avstängd från youtube bara för någon grinolle inte gillar bröstvårtor.

Det känns så skönt med ett nytt år, lite nystart.. Detta år har verkligen varit turbulent och jag önskar verkligen att detta år blir mer en raksträcka uppåt. Vill inte ha ett berg-o-dag-bane-år som jag har haft detta år.. Men med tanke på alla planer så borde detta år bli fantastiskt! Ser verkligen fram emot allt som ska ske detta år. Ser fram lite extra emot ett projekt som vi ska fota redan för i Januari månad 🙂

Posted in: PICTURES
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *