Ansiktet: Rengörs som vanligt, peeling för att få bort smuts och sen på med en ansiktsmask. Idag kör jag på ”Diamond luminous mask” från skinid.se, där har dom massa roliga ansiktsmasker 🙂 Vill gärna ha en mask som piggar upp ansiktet och ger fukt. Då sitter sminket som bäst sen dagen efter.

Jag ser även till att färga ögonbrynen dagen innan (ifall det blir för mörkt kan man rätta till det lite) och ser till att jag även har noppat brynen ordentligt. Även det kommer göra att sminket sitter bättre.

Håret: Tvättar det dagen innan, använder både silverschampo och hårmask för att få det mjukt och fint. Sen lägger jag in ”leave in” crème från Rapunzel Of Sweden. Det får håret att dofta underbart + skyddar från värme. Jag lägger även in mousse i håret så håret får mer stadga, det gör det enklare att styla senare.

När jag har fönat håret så är det dags att locka det (alltså dagen innan) med en locktång och sover med lockarna. Dom blir finare dagen efter tycker jag 🙂 Då avslutar jag med glansdroppar och hårspray. Givetvis tupererar jag i botten också för volym!

Leave in cremen hittar ni >HÄR< (adlink)

Locktången hittar ni >HÄR< (adlink)

Smycken: När det kommer till smycken tycker jag om maffiga örhängen. Är inte så jättemycket för halsband och armband, tycker dom är i vägen när man ska dansa 😉 Så kör helst örhängen och någon snygg ring som matchar.

Örhängen 1 – LÄNK // Örhängen 2 – LÄNK // (adlinks)

Kläder: Jag övertänker inte min outfit helst. Sålänge jag är nöjd med hår och smink så känns det OK. Dessutom kan man göra dom flesta klänningarna mer ”party” genom massa bling bling. Men det har faktiskt blivit så att jag kör oftast på blingiga klänningar varje nyår, förutom ett år då jag hade en helsvart jumpsuit.

Det är däremot väldigt viktigt för mig att sköna skor så jag orkar dansa hela natten lång. Skavsår går fetbort under nyårsnatten.

kissie klänning

Smink: Jag gillar mycket highlighter (vill skina mer än fyrverkerierna på himlen) och bronziga kinder då jag alltid spraytatanar mig innan. Då tycker jag att jag ser som fräschat och bäst ut 🙂

Spraytan gör jag som vanligt hos Stockholm Beauty för färgen blir bäst hos dom. Sprayar mig gör jag dagen innan, sover med färgen och duschar nästa dag. Då sitter färgen!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *