Hej!

Nu är vi tillbaka i Stockholm igen, vi åkte hem igårkväll och det var skönt att vakna upp i sin egna säng 🙂 Vi åkte hem lite tidigare så vi kan fixa här hemma i lugn och ro. Nya gardiner ska upp bland annat, vi hittade ett par snygga sammetsblåa som ska upp i sovrummet. Sen vill man ju börja nya året med ett rent hem, så vi ska försöka städa lite.

Idag ska vi spraytana oss, ja även Andreas ska det! Han ska testa det för första gången! Så kul 🙂 Tror han kommer bli superfräsch med en snygg, lagomt brun färg. Ska också byta ut den här ringen mot en mindre storlek. Fick den av min underbara man i julklapp, så fin! Han såg att jag hade stått och tittat på just denna. Så himla omtänksam ♥ Så det blev alltså en julklapp trots vi sa inga julklappar 😉 Han fick en av mig med, en spa-dag på Sturebadet som vi båda kan njuta av. Tyckte det var passade som en ”icke julklapp” haha..

Av familjen fick jag fina sänglakan från GANT som jag älskar, handskar som jag önskade mig, kaffetermos och annat fint. Så himla tacksam för allt, jag känner dock att jag verkligen inte behöver julklappar. Har redan överflöd av allt typ… Men en ring från sin älskade är lite speciellt 😉 Det tackar man inte nej till direkt.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *