Även Andreas fick sig en spraytan! 😉 Han sa ju tvärnej första gången jag frågade honom men titta så fin och brun han blev! Som vanligt ska vi ju duscha och då blir vi mer naturligt bruna. Andreas fick en ljusare färg än mig för det var hans första gång, så det kommer nog bli superbra efter en dusch.

Vi passade på att handla all dricka när vi var i Bollnäs, skönt att ha fått det gjort. Lär ju vara kaos här hemma i Stockholm.. Orkar lixom inte tränga mig så förbaskat. Så det enda vi behöver tänka på är att göra oss fina imorgon och lämna hundarna så dom inte är ensamma under nyår. Dom får vara hos mamma, dom ska nämligen fira hemma hos dom. Skönt för oss! Vi ska ju iväg på middag och fest en bit bort.

Vet inte om jag skrev det men våra första planer för nyår var ju par-middag med Andreas vän. Dom planerna sket sig dock så nu blir det istället långbord med mina vänner och sen utgång till Mr French 🙂 Var ju där förra året och utsikten över vattnet som ligger precis utanför klubben är MAGISK med alla fyrverkerier.

Posted in: PICTURES
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *