Bilder från jul..

Hej!

Håller på att klippa en video just nu som ska komma upp på min youtube-kanal inom någon timme eller 2.. Den har julklapps-tema så vill gärna få upp den innan nyår. Dock är internetet här kasst så vi ska åka till kaféet Lilla K där det finns bättre nät hehe.. Lilla K är alltså den mest populära restorangen här i Bollnäs om jag förstått det rätt. Och vad gör man inte för snabbt internet? Jag kan korsa hav för att få bra nät, typ!

Men vet ni vad. Jag glömde helt bort att visa er bilder från min julafton! Glömde tyvärr att ta bilder på mig själv, men ni får se lite andra på maten, djuren och mina älsklingar. Hoppas ni överlever ett inlägg utan en bild på min vackra nunna 😉 Och ni ska bara veta hur mycket vi kämpade för att få till bilden med hundarna haha. Dom ville verkligen inte sitta stilla!

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *