Håll huvudet varmt!

Inlägget innehåller adlinks 

Det är riktigt drömväder utanför fönstret här i Bollnäs. Tänkte faktiskt gå ut och fota lite, passa på när vi har snö 🙂 Hemma är det ju bara grått så långt ögat kan nå, där blir det inga mysiga julbilder inte. Sen när vi fjantat oss klart i snön ska vi gymma tänkte vi, nu får jag äntligen träna som vanligt igen. Skönt! Känner mig verkligen ur form.. Det blev heller inget festade igår, vi spar oss till nyår istället 😉

Förut tyckte jag inte alls om att ha på mig mössa, men nu tycker jag det både är mysigt och snyggt 🙂 Hittade min svarta inne på ZARA men det finns ju hur många fina som helst där ute. Tex dessa 6 som jag hittade online.. Sen är det viktigt att hålla sig varm nu när det är kallt, gäller att ta hand om oss så mycket som vi bara kan ♥

1 – LÄNK // 2 – LÄNK // 3 – LÄNK // 4 – LÄNK // 5 – LÄNK // 6 – LÄNK //

kissie bollnäs

Posted in: PICTURES
Kommentarer (4)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *