Lady in red

Hej!

Är just nu i Bollnäs och myser hos Andreas familj. Det var så länge sen jag var här så det känns extra mysigt denna gång. Vi skulle ju ha åkt hit för någon månad sen men då åkte jag ju till Los Angeles istället.. Iaf, här snöar det så mycket så det känns lite som att man har hamnat i winter wonderland 🙂 Härligt! Vi ska strax bege oss utåt, jag vill ta bilder i snön såklart och sen ska vi fika någonstans.

Men här kommer några bilder från Stockholm, vad sägs om den här långa vackra klänningen? 🙂 Sammetsröd, så himla fin! Kan inte riktigt bestämma mig för vilken klänning jag ska ha på mig på nyår.. Känner mig så elegant och lång i denna, och jag är inte speciellt lång. Är 1,69 men tar gärna bilder lite underifrån så jag ska se längre ut hehe 😉

Just denna är slutsåld, men den finns i en liknande färg och ni hittar den >HÄR<  (Adlink) Psst.. Koden ALEXANDRA15 ger er ytterligare 15 % rabatt, även på nedsatta varor.

Ps. Örhängarna är från Lily and Rose. Ni hittar dom >HÄR< (adlink) och använd koden för 15 % rabatt 🙂

Bilder: Evelina Sigetty 

Posted in: PICTURES
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *