Choklad och crepes

Vi åkte och besökte Järvsö creperie idag för lite fika, det var väldigt gott men väldigt kallt! Vi fick sitta utomhus på renfällar men det värmde ju inte så jättemycket. Och jag som är så extremt frysen av mig! Fick till och med låna långkallingar av Andreas mamma men vet inte hur stor skillnad dom gjorde.. Kallast var det om fötterna, hade verkligen fel skor på mig. Men fötterna domnade bort tillslut och då gick det bra haha 😉 Det var iaf väldigt gott och det var det viktigaste.

Nu är vi tillbaka i huset och dricker glögg, myspys! Får se om vi orkar ta oss till gymmet sen eller inte. Gymmet stänger redan klockan 16 idag.. Men det är ju så dessa dagar efter jul. Sen får vi även se om vi orkar oss ut ikväll, vi stannade ju inne igår. Här i Bollnäs är det både den 25e och den 26e som är ”party dagar”, hemma är det ju bara de 25e. Eller är det inte så?

kissie bollnäs

Posted in: PICTURES
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *